sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Kuvia pienistä karvaisista ja isompien karvaisten kuulumiset!

Eräänä päivänä kipeänä ollessa koitin keksiä itselleni tekemistä kun ei voinut ulos lähteä, edes tallille. Niinpä piti keksiä muuta puuhaa. Lopulta keksin harjata molemmat pupuset ja vähän napsia kuvia niistä. Hertalla oli taas paljon takkuja, kun sen karva on niin pehmeää.. Hyvin sai takut pois, osan leikkaamalla ja osan harjaamalla kärsivällisesti. Niiloon ei onneksi takkuja tule oikeastaan,karvaa kyllä lähtee molemmista. Niilosta on paljon helpompi napsia kuvia kun se uskaltaa liikkuakkin. Toisin kun Hertta joka vaan kököttää samassa asennossa koko ajan, ehkä vähän katselee ympärilleen.
Niiloa kuvatessa ongelmana on lähinnä se, että Niilo tulee kerjäämään rapsutuksia. Nytkin kuvatessa monesti makasin lattialla, että saa eri kuvakulmista kuvia, niin aina se kani sieltä juoksi luokse ja jäi odottamaan rapsuja, eikä silloin oikein kuvia saa kun toinen on siinä sentin päässä kamerasta.. :D
Muutamia onnistuneita otoksia kuitenkin sain, tässäpä niitä muutamia:

Jos mä mamma tuun alas niin saat parempia kuvia, ootas hetki

Kato mamma! Oon tosi ylpee, tein tälläsen papanajonon ja kävin siihen vieree nukkuu, ota kuvii taideteoksesta!

Tosta Hertan suolakiven telineestä olis tosi hyvä vedellä. Lähtee kova meteli(;

Ai miks en saa ees kuvitella vetäväni?! Älä oo tylsä mamma!

Mä tuun sit sun luo kerjää rapsuja niin et saa kuvia otettuu! Lälläslää

Mut ensin taidankin käydä juomassa vähän niin jaksan kauemmin olla rapsutettavana!



Hepat on ihan ok. Oskun kanssa ollaan treenattu maastakäsin ja selästä käsin. Se taipuu ja asettuu jo tosi hyvin molempiin suuntiin, eikä laukkakaan ole niin paha. Heidikin kävi lauantaina, ensin ratsasti hetken itse ja sitten piti meille tunnin. Etenkin oikea laukka ympyrällä oli tosi hyvä Oskulla! Vasempi taas sitten sillä tavalla vaikeampi, että koitti puskea sisälle. Silloin mun pitäisi sisäpohkeella ja ulko-ohjalla saada se isommalle ympyrälle, mutta jostain käsittämättömästä syystä käytän sisä ohjaa ja vien sen kaulan ulkopuolelle!? Ei siitä ole mitään hyötyä, pelkkää haittaa. Noo ehkä sitä joskus oppii itsekin ratsastamaaan :D Osku joka tapauksessa oli hieno lauantaina heti kun alkoi liikkumaan. Tänään käydäänkin sitten palkinnoksi maastossa ellei tule jotain kamalaa estettä. Ja sillä toivottavasti saadaan nyt kentällekkin liikkuvuutta, Osku on ollut kentällä aika vetelä, veikkaan se johtuvan kun ei ole päässyt maastoilemaan, alkaa pientä kyllästyttää kentällä olo, vaikka ollaan tehty tosi monipuolisesti.
Hienot säät on saanut mutkin viettämään aikaa tallilla ulkona, lauantainakin vierähti 4 tuntia. Enkä tehnyt edes mitään erikoista!
Pappa on saanut olla vaan tarhassa ja edelleen yskii jonkin verran. Joinain päivinä enemmän ja joinain vähemmän. Kuulostaa vaan niin kamalalta kun toinen yskii oikein kunnon limayskää :(




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti