perjantai 28. elokuuta 2015

Minun päiväni 25.08.15

Pitkästä aikaa päätin tehdä mydayn. Tällä kertaa kannoin kameraa koko päivän mukana, eli kuvat on ensimmäistä kertaa kameralaatuisia! 

7.51 soi herätyskello. Nousin ylös ja soittelin terveyskeskukseen, Reijo joi sillä välin aamukahvit. Soittelun jälkeen laitoin itseni valmiiksi.


8.30 Olin jo valmiina lähtöön, Reijolla tosin oli vielä aamukahvit kesken.


8.50 Päästiin vihdoin lähtemään äitin luo Helsinkiin viettämään päivää.


9.40 Oltiin about äitin luona ja siellä hengailtiin ja oltiin vaan jonkin aikaa.



10.50 Lähdettiin ajelemaan Jumboon päin, joskin matka vähän venähti kun eksyttiin varmaan kolme kertaa!:D

11.25 Löydettiin tiemme Jumboon ja siellä palloiltiin ja kierreltiin aluksi erilaisia liikkeitä läpi. Tai lähinnä äiti kierteli, minä ja Reijo tutkittiin netistä, missä syötäisiin.


12.00  Oltiin jo ravintolassa nimeltä Fonda Del Sol. Oli muuten tosi hyvä palvelu ja saatiin ruuat 10 min tilaamisen jälkeen, eli tosi nopeasti vaikka oltiin lounas aikaan liikenteessä! Ruuan jälkeen kierreltiin taas hetki kauppoja.

Reijon annos

Tiski ja minun ruoka+taaempana äitin ruoka.

13.20 Oltiin Fazer kahvilassa jälkiruokaa syömässä. Oli muuten hyvä, vaikkakin tosi makea juustokakkupalanen!


13.40 Lähdettiin Jumbosta viemään äiti kotiin ja sitten itsekkin kotiin kun piti lähteä hepat ruokkimaan. Mieluusti olisin ollut pidempää äidin luona, mutta heppoja kun ei voi jättää ruokkimatta..


14.50 Hepat tyytyväisenä rouskuttamassa päiväheiniään. Lähdettiin itse tässä välissä kotiin.


15.20 Rojahdettiin sänkyy, otettiin kone syliin ja Netflix auki. Sai aikaa hyvin kulutettua eikä tarvinnut kun löhötä ja katsoa ohjelmaa!


17.10 Pienen välipala pullan haukkaamisen jälkeen matka tallille alkoi. Minä lähdin autolla ja Reijo pyörällä.


17.30 Saavuin tallille ja siellä pojat oli vastassa. Reijoa odotellessa siivosin tarhan ja pesin vesiämpärit+kannoin tietty vedet hepoille.


18.00 Reijo tuli tallille aikalailla tasan kuusi. Otettiin ponit pölkylle ja Reijo harjasi Papan ja Minä harjasin ja varustin Oskun ja sitten vietiin Papi takaisin tarhaan odottelemaan.



18.20 Osku oli varustettu ja lähdettiin pienen maastolenkin kautta kentälle reenailemaan. Osku oikeestaan aika hyvä ratsastaa, mitä nyt alussa oli vaikeuksia saada pohkeet läpi.




19.00 Treenit oli ohi ja käytiin saman maastolenkin kautta takaisin pölkylle jossa sitten harjasin/hoidin ponin ja  pesin hiet pois.


19.20 Poni oli takaisin tarhassa ja varusteet paikallaan. Kävin kirjoittamassa vihkoon ja syömässä meille jätettyä pullaa ja mehua. Sen jälkeen kotiin lähtö, molemmat autolla, Reijo jätti pyörän tallille.


20.00 Saavuttiin kotiin. Meillä meni 20 min matkaan 40 min, taivas näytti niin kivalta, että oli pakko pysähtyä sairaalan lintu/näköalatornille kuvailemaan vähän. Kotona mentiin suoraan suihkuun ja iltapalaa syömään.


20.30 Hoidin puput nukkumaan, toisin sanottuna laitoin molemmille heinät ja vedet ja annoin iltapalaa. Sen jälkeen itse sänkyyn, Netflix päälle ja hetken tuijottelun jälkeen nukkumaan!


2 kommenttia:

  1. Kiva postaus! :-) Vitsi miten hyvältä näyttää tuo ruoka ja kakku :p ihana hulmuharja ja teidän meno näyttää tosi hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä hyvää ruokaa ja kakkua! Nams! Ja Oski kiittää kehuista ja minä myös kiitän!(:

      Poista