tiistai 7. lokakuuta 2014

Kuulumisia puhelin kuvilla

Nyt on siis ponit jo ollut pidemmän aikaa pienellä liikutuksella kun missään ei oikein pääse liikkumaan. Onneksi sentään perjantaina päästiin juoksuttamaan Osku kunnolla kentällä ja sunnutaina käytiin siellä maastossa.



 Maanantaina mulla oli muuta tekemistä niin en käynyt tallilla ollenkaan. Tiistaina tehtiin jänniä Oskun kanssa. Kenttä oli vielä sen verran märkä etten sinne viitsinyt mennä, enkä halunnut maastoon lähteä yksin tuulisella säällä vapaapäivän jälkeen. Niinpä päätin ottaa Oskun naruun pihalle ja totuttaa sitä erilaisiin asioihin!

"hhyyyyi mitkä kärryt!"


Ensin otin heinäpaalista pienen palan sitä valkoista muovia siitä päältä. Sopivasti oli tuulinen sää niin ei tarvinnut kuin pitää sitä kädessä niin se lenteli siinä tuulen mukana. Siihen Osku ei pahemmin sanonut mitään kun se heilui siinä naaman edessä. Kyljen vieressä se oli hiukan jännempi muttei edelleenkään liian jännä. Osku yritti vain syödä sen! :D
Sen jälkeen se kädessä vedin koko hevosen läpi ilman ongelmia, ainoastaan päässä Osku ei siitä tykännyt. Saman tein ikean sinisen ison kassin kanssa ja sitä myös lisäksi ravistelin kova äänisesti Oskun vieressä. Sekään ei ollut kovinkaan pelottava. Paitsi sitten kun käveltiin ja se  heilui Oskun silmä kulmassa, mutta silloinkin vain yksi askel reippaammin ja se oli siinä(:



Laitoin sitten ikea pussin roikkumaan oveen, siten että se heiluu itsekseen tuulen mukana ja sitten käveltiin sen ohi. Siitä Osku ei pahemmin välittänyt, paitsi taas sillon jos se oli Oskun takana/sivulla,että näki vain sivu silmällä heilahduksen.


Poniselfie papan kanssa! :D


Lopuksi otettiin vielä sateenvarjo sitä availin ja heiluttelin ja koskin joka paikkaan Oskusta jne. Siitä se ei oikeestaan sanonut mitään. Ainoastaan katsoi epäuskoisena kun avasin aina puoleen väliin ja takaisin kiinni, siten että se heilui koko ajan ja piti kovaa ääntä. Selvittiin siis aika hyvin Oskun kanssa! Mitään pahoja säikähtämisiä ei tullut  ja Osku yritti syödä tai no maistella kaikkia mitä käytettiin harjoituksissa:D


Ei yhtään jännitä kahiseva ja heiluva ikean kassi kun on ruokaa (;

"Jos mää tästä haistelen, ku en millään haluis tulla tästä oviaukosta"

"Kunhan juksasin! Hei tässähän on tää ihmeellinen varjo mitä pidit mun pään päällä!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti