lauantai 11. lokakuuta 2014

Monipuolista liikutusta ja paljon uusia kuvia!

Perjantain sain Katjan mukaan maastoilemaan ja voi vitsi molemmissa poneissa oli virtaa kun pienessä kylässä! Osku käyttäytyi suurimman osan ajasta nätisti, vaikka olikin virtaa. Pappa taas sai ihme energia piikkejä ja vei mua ihan 6-0 :D Normaalisti kun Osku lähtee laukkaan tai raviin niin Pappa ottaa muutaman askeleen ravia ja se on siinä. Eilen se sitten päätti oikein kunnolla lähteä aina kun Osku lähti! Jalat alle vaan ja pää alas ja laukassa kaikki ihme pomput ja pukit. Ihan hölmö poni(: Otettiin muutama hyppykin tiellä kun laitettiin siihen pieni estee kaadetuista puista. Maasto meni hyvin, ja kaikki selvittiin hengissä kotiin ilman mitään pahempaa. Ponit oli vaan vähän energisiä!


Pelottava matto!





Tänään lauantaina sain Jennyn mukaan tallille! Taluteltiin poneja pihalla ja juostiin siinä niiden kanssa. Saatiin sitten idea laittaa siihen sellainen kavaletti korkuinen este josta juostiin yli ja hienosti ponit nosteli jalkoja! Sitten Oskun kohdalla korotettiin sitä hieman ja minä vaihdoin riimun suitsiin ja kypärä päähän ja selkään. Otin hetken sileällä erilaisia juttuja, kuten pohkeenväistöä pihalla ja sitten pompittiin sitä estettä muutama kerta ja sitten vielä sileellä muutamat laukat ja loppuraveja. Käynnit kävelytin Oskun maasta käsin samalla kun Jenny talutteli pappaa.



Osku on niin suloinen tässä!

Aina ei mee jalat niin kun pitäisiä :D



Poni lähti kaukaa...
..ja tässä lopputulos :D






<3


Sitten oli Jennyn vuoro tulla papankanssa juosten sitä kavaletti korkuista "estettä". Osku meni tarhaan ihmettelemään yksikseen. Pappa oli selvästi laiskempi ja koitti vaan kiertää sen tai juosta suoraan läpi. Sitten kun ei meinannut millään onnistua muutaman hyvän jälkeen niin minä tulin papan kanssa juosten vielä muutaman kerran ja lopetettiin sitten yhteen tosi hyvään ja sitten pääsi pappa taas kävelytykseen.







Sunnuntaina mentiin taas ja minä ratsastin Oskulla vähän pihalla käyntiä ja ravia ja muutamat laukat  ilman satulaa ja Jenny talutteli samalla pappaa siinä. Osku oli kauheen energinen ja sellainen, että koitti juosta vaan alta pois. Kumpa kenttä kuivuisi äkkiä niin päästäisiin taas treenaamaan! Oskulla on paljon huonompi kunto kun ei olla 3 viikkoon päästy treenaamaan yksin eikä myöskään Heidin valvovan silmän alle. Ollaan päästy vaan maastoilemaan joku kerran tai pari viikossa. Menee hyvä työ hukkaan jos jatkuu tälläisenä. Oskulla kunto ja lihaksisto menee vaan huonommaksi ja oppimat asiat painuu unholaan tuoreesta muistista..




2 kommenttia: