torstai 12. helmikuuta 2015

Minun kuulumiset heppailun ulkopuolelta.

Minulle kuuluu ihan hyvää. Koulu alkaa olemaan loppusuoralla kohta jos kaikki menee suunnitelmien mukaan. Kaikki näytöt on tehtynä, vaikka niitä stressasinkin kauheasti aiemmin. Vielä pitäisi pieni lopputyö tehdä. Työharjoittelu alkaa maaliskuussa ja kestää sitten kesään asti. Tai no toukokuun lähes loppuun, sitten muutama päivä koulussa ja sitten pitäisi valmistua.
Työharjoittelu paikankin sain jo viime viikolla! Pitäisi käydä vaan paperit vielä kirjoittamasssa siellä paikan päällä.
Ajokortti jonka sain, torstaina 5.2, helpottaa asioita ja liikkumista tosi paljon. Ja onhan se nyt aika siistiä saada ajella ihan itse, eikä aina vaan istua muiden kyydissä ja olla riippuvainen muista jos pitää jonnekkin päästä.



Kaneille kuuluu hyvää, leikattiin juuri tuossa lauantaina molemmilta kynnetkin ja Hertalta karvatkin samalla. Nyt se on taas muutaman päivän lyhyt karvainen ja sitten taas pamahtaa jumalattoman pitkät karvat. Tietenkin mun harmiksi karvojen ajokone hajosi niin piti saksilla vetää ja siitä ei tullut kun epätasaisesti leikatut karvat. Ei se hienolta eikä hyvältä näytä, mutta eipähän jää kaikki mahdollinen lika ja pissa yms karvoihin kiinni. Lisäksi pitkällä karvalla Herttaa pitäisi päivittäin harjata, että karva pysyisi takuttomana ja hienona. Hertta vaan on niin arka, että stressaa käsittelyä niin olen todennut parhaaksi aina leikata karvat kerralla pois niin ei tarvitse joka päivä pienen pupun stressata harjaamista. Ja pahoittelen kuvia jotka ei kovin hyviä ole. Hertta ei ole turhan kuvauksellinen..

Tästä lähdettiin


Tähän tultiin..



Sunnuntai-maanantai oltiin Reijon kanssa vahtimassa Hessua. Käytiin sunnuntaina pitkällä metsälenkillä, vaikka oli todella todella kylmä viima ja naama siellä jäätyikin. Hessu nautti kun sai juosta vapaana metsässä ja kahlata lunta ja taisi se sitä vähän hotkia mahaansakkin. Teki itsellekkin tosi hyvää saada viettää aikaa koiran kanssa mukavasti. Lisäksi raitis joskin tuulinen ilma metsässä oli aivan ihanaa! Käytiin vielä metsästä tulon jälkeen kävellen kaupoilla ja muualla Hessun kanssa. Illalla päivän vielä kruunasi n. tunnin kaupunkikierros lenkki. Oli Hessu ainakin liikuntaa saanut ja sen huomasi kun pikkuinen vain nukkui koko maanantain melkein ja sunnuntainakin aina rennosti otti metsälenkin jälkeen. Mutta nyt näihin kuviin joista välittää hyvä tunnelma...






Komea !



Vähän vähemmän komea..







Kävin myös uuden hevostuttavuuden selässä tiistaina! Lähdin Katjan mukaan tallille ihan vaan katselemaan ja ihmettelemään. Toisinhan siinä kävi, päädyin selässäkin käymään  Katjan jälkeen ihan hetkeksi. Ratsastaessa tämä kyseinen heppa oli tosi saman tapainen kun Osku, vähä tosin osaavampi.. :D Ja se oli laiskempi, eikä ollut samaa  reipasta lähtöä kun Oskulla, mutta Katjakin sanoi, että se riippuu ihan päivästä onko laiska vai ei. Oli se myös herkempi kun Osku, etenkin suusta ja pohkeellekkin vähän herkempi, niinkun esim. pohkeenväistössä. Parhaiten jäi mieleen se kun se oli niin pieni ja siro! Ja todella tammamainen, mutta silti kiva(: Lisäksi talli jolla se asuu on aivan mahtava ja siellä oli ihania aaseja ja niiden vauvojakin! <3 Mutta tässä muutama kuva, joita Katja napsi puhelimellaan. Kuvista huomaa tosi selvästi, että ensimmäinen ratsastuskerta kyseisellä hevosella ja lisäksi, ettei ilman satulaa meno ole mua varten..






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti