Satunnaiset vierailijat

Tässä kerrotaan eläimistä, jotka satunnaisesti vierailee blogissa tai on joskus vieraillut muutamia kertoja.

Nuca

Synt.15.10.2015
Sukupuoli: Narttu
Rotu: Sekarotuinen

Nuca on koira, se tuli meille joulukuussa 2015, kun oli vähän yli 8vkoa. Sen kanssa touihuillaan millon mitäkin. Usein pyörii myös tallilla mukana. Nucan tiedossa olevat rodut on saksanpaimenkoira,labradorinnoutaja ja  hovawart, niiden lisäksi voikin olla vaikka kymmentä eri rotua joita ei vain tiedetä.


Ässä Johahiha Mustafa

 Synt. 14.3.2015
Sukupuoli: Uros
Rotu: Risteytys

Ässä tuli meille Hertan kaveriksi Niilon kuoleman jälkeen 15.10.2015.Ässä on tosi koiramainen ja sosiaalinen. Sohvallakin jos istuskelee se saattaa vaan tulla siihen hengailemaan ja nukkumaan!
 

Nooa Muhammed Alibaba 

Synt: 30.6.2009
Sukupuoli: Naaras
Rotu: Risteytys

Hertta tuli mulle kesällä 2012. Hertta on todella arka ja on sen takia häkissäkin lähes koko ajan kun ei uskalla tulla ulos. Hertan turkissa on paljon hoidettavaa. Nyt kun Hertta on ollut minulla jo 2-3 vuotta, se antaa jo silittää kun antaa ruokaa aamuisin ja iltaisin. Eli se on sosialistunut paljon, siitä mitä oli tullessaan.Ruutu Dalia Sagirah

Synt. 1.6.2015
Rotu: Risteytys
Sukupuoli: Naaras

Ruutu tuli meille aika yllättäen 2016 vuoden alkupuolella. Tultiin mökiltä Joensuusta ja haettiin se kyytiin. Ässälle se haetiin kaveriksi ja nyt totutellaan niitä toisiinsa, jotta ne saisi asumaan yhdessä!

Storywood Avanti

Synt.: 18.6.2011
Rotu: Keeshond/Hollanninpystykorva
Sukupuoli: Narttu

Ava on Reijon äidin toinen koira.


Storywood Tango Illusion

Synt.:19.8.2014
Rotu: Keeshond/Hollannin pystykorva
Sukupuoli: Narttu

Lumo on Reijon äidin uusin koira, joka tuli 2014 syksyllä.


Lara R.I.P

Synt: 7.2.2012
Rotu: Sekarotuinen
Sukupuoli: Narttu

Larassa oli saksanpaimenkoiraa,labradorinnoutajaa ja kultaistanoutajaa. Lara oli luonteeltaan todella kiltti ja rakasti ihmisiä ja huomiota. Lara oli myös hyvin oppivainen ja  miellytti omistajaansa. Sain Laran eräiltä tutuilta vappuna 2013 allergian tieltä pois. Lara stressasi muutosta niin paljon että kehitti kamalasti allergioita joita koitettiin saada kuriin vaikka ja miten.. Lopulta allergiat meni liian pahaksi ja oli aika jättää Laralle hyvästit 17.10.2014 <3Niilo Mahalalel Metusalah R.I.P

Synt: 21.3.2012
Rotu: Risteytys
Sukupuoli: Naaras

Niilo on tosi kauniin värinen ja sen värityksen nimi on mustakelta japanilainen.
Niilo on ympäri vuorokauden vapaana huoneessa. Jos Niilon laittaa häkkiin niin heti alkaa protestoida ja puremaan kaltereita jne. Niilo on todella seurallinen ja utelias, tulee ovelle vastaan kun tulee kotiin  ja kun lähtee niin pitää varoa ettei kani karkaa oven välistä! Niilolle piti jättää hyvästit 13.10.2015 onnettomuuden vuoksi..

1 kommentti: