Jonna

Elikkä olen siis -96 syntynyt tyttö Porvoosta nimeltäni Jonna.Olen luonteeltani aika tempperamenttinen ja ujo uusien ihmisten kanssa, olen myös iloinen ja nauran paljon:D Minulla on mielestäni hyvä huumorintaju ja ymmärrän monenlaista huumoria. Vaikka olen ujon tykkään tutustua uusiin ihmisiin. Minulle on tärkeää että läheisilläni on kaikki hyvin, useasti sivuutan itseni ja oman hyvinvoinnin kokonaan läheisten takia. Olen tällä hetkellä kihloissa (21.6.2013->) ja aloimme seurustelemaan Reijonkanssa 2.12.2011.

Valmistuin 2015 keväällä koulusta autoasentajaksi. Tällä hetkellä olen töissä kaupassa ja mietin, mitä tekisin elämälläni. Menenkö opiskelemaan, jatkanko töitä kaupassa jne. Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.


Olen harrastanut ratsastusta 8-9 vuotta Hopean tallilla, mutta 2014 lopetin siellä käymisen hinnan nousun takia. Lisäksi olen paljon ratsastellut kaverien ja tuttujen hevosia. Hyppääminen on aina ollut mulle se juttu  vaikka en paljoa ole hyppinytkään, ennen kuin nyt Oskun kanssa ollaan etenkin kesällä hypitty.
Eniten olen ratsastellut kaverini Hennan toisella islanninhevos orilla Ottovillellä. Toisella Hennan issikkaorilla Remulla en ole ratsastanut kun oli niin alkukoulutus vaiheessa kun olen siellä käynyt, että oli vain joku välillä käynyt selässä.
Ottoville


Otto Drengur fra Horstopp "Remu"
Kävin myös aiemmin Mäntsälässä liikuttamassa Anskua ja Mamaa mutta välimatkan takia lopetin sielä käymisen. Anskusta ei ollut nyt koneella mitään hyvää kuvaa, vain tuo yksi aika huono /: Mutta Anskulla on pehmeimmät askeleet kaikista hevosista joilla olen ratsastanut! Ravissa ja laukassa ilman satulaa on niin helppo istua!
Ja n. 3 vuotta sitten kävin Monninkylässä erään entisen kaverini kanssa liikutamassa 2 heppaa, siellä maastoiltiin todella paljo, minä menin aina Pojulla ja kaverini Nipalla. Taisin kerran kävellä Nipan kanssa loppukäynnit ja siihen se jäikin.

Mama

AnskuPoju 
Nipa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti