Blogin päätähdet

Solsikkens Odvar

Synt. 20.6.2009

e. Udna

i. Solsikkens Sigurd 5 F

Osku on todella miellyttämishaluinen ja aika säikky koulutusvaiheessa oleva ponipoika. Irtona Osku hyppää n.70-90cm ja ratsastajan kanssa 60-70 cm. Ei olla kauheasti hypitty kun keskitytään enemmän saamaan sileä puoli toimimaan. Hypitään noin kerran kuussa. Maastossa Osku menee nykyään jo aika hienosti ja kuuntelee ratsastajaa vaikka haluisi itse tehdä toisin!


Harald III R.I.P

Synt. 12.5.1993

e. Sindarve Tunika SWE

i. Hugo

Pappa on kiltti ja laiska vuonohevosruuna, jonka takia sopii aloittelijoillekkin. Pappa on ollut aikaisemmin ratsastuskouluhevosena Solsikke vuonohevostallilla. (Oskukin on sieltä). Harald muutti "eläkkeelle" Markun omistukseen ja pihalle pihattoon Oskunkanssa vuonna 2009-2010. Nykyään pappa on yleensä mukana vain maastoreissuilla ja alkeisratsun hommissa. Kesällä se on enemmän lomalla kun on niin kuuma. Maastossa se on vähän pirteämpi, mutta silti aika laiska, paisti syksyisin sitä saa maastossa ihan pidellä.
Pappa lähti paremmile maille lokakuussa 2016. Esittely tekstin halusin kuitenkin pitää ennallaan. Meidän oma Pappa hevonen.. <32 kommenttia:

  1. Onko Solsikke vuonohevostalli Nurmijärvellä? :) mukava paikka, tosin en ole kuin käynyt katselemassa kesällä hieman hevosia siellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi kun kesti vastata, mutta joo on Nurmijärvellä. Itse en ole käynyt siellä koskaan, tarkoitus olisi joku kerta mennä Oskun ja Papan toisten omistajien kanssa käymään ! (:

      Poista