lauantai 28. joulukuuta 2013

Ympäri Suomea autoja kattelemassa.

Tänään herättiin jo aikaisin ja lääkittiin koira jne. 12 Aikaan oltiin Mäntsälässä kahtomassa yhtä Ford Mondeota. Siinä kateltiin ja  ajettiin ja todettiin että kori ihan mätä  mutta tekniikalta hyvä. Penkit siinä oli vaaleat mutta niissä oli penkin päälliset päällä kun oli niin paskaset.. Likasimmat penkit mitä ikinä olen nähnyt. Auto oli ihan ylihinnoiteltu niin sinne se sitten jäi. 
 



Mäntsälästä jatkettiin sitten Turenkiin jossa odotti seurava Ford Mondeo, automaatti tällä kertaa. Kori siinä oli lähes täydellisessä kunnossa, ei ruostetta löytynyt kun ihan muutama pieni kohta ja ei ollut lommoja jne. No lähdettiin koe ajolle ja todettiin että vaihdelaatikossa on jotain vikaa.. Kylmänä kiihdytys kaasu pohjassa suoralla tiellä meni melkein 500m että kiihtyi edes 80km/h. Ja kun auto vaihtoi vaihteen niin töksähti silleen oudosti ;o Lämmetessä kiihtyi paremmin mutta ei tuntunut ihan normaalilta vielä siltikään.. Jätettiin auto siis sinne mutta omistaja sanoi että vaihtaa laatikko öljyt ja sitten katsellaan jos pelittäisi.


Turengista sitten mentiin Hyvinkäälle katsomaan yhtä Volvo v70:stä. Vähän jännitti kun on Saksasta tuotu ja siellä on yleistä vanhemmissa autoissa vähän rullailla mittaria että auto näyttää että olisi ajettu vähemmän kun mitä oikeasti on. Volvo päällisin puolin näytti ihan hyvältä, ei ollut ruostetta tosin pieniä naarmuja ja lommoja siellä täällä. Siinä ei myöskään takaikkunat toimi, pitäisi korjata. Ajaessa kuulemma oli paras tähän mennessä ja muutenkin tosi hyvä ajaa. Sovittiin sitten omistajan kanssa että se käy leimaamassa sen maanantaina ja laittaa kuntoon jos on jotain ja sitten katsellaan uudestaan. Aika varma kauppa tuo Volvo on kun sovittiin hinnaksikin jo 2400e. Ja ei ollut tällä omistajalla reistaillut ollenkaan.



Ja kuvat siis on puhelimella otettu joten laatu.. Ja nyt ei vielä tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan mutta näillä näkymin se olisi tuo Volvo joka meille (Reijolle) autoksi tulee. Jos siinä nyt ei ilmene mitään kauhean isoa vikaa.

Ja huomenna vihdoin olisi tarkoitus mennä tallille! Vähän maasta työskentelyä(: Siitä onkin aikaa kun sitä viimeksi on Oskun kanssa tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti