lauantai 4. tammikuuta 2014

Hoitopäivä.

Eli tänään mentiin Jennyn kanssa tallille. Tarkoitus oli opettaa Markkua ratsastamaaan paremmin, mutta se ei sitten onnistunut kun Markun piti lähteä hakemaan Sannaisista purua hepoille, niinpä Jennynkanssa harjattiin hepat päästä kavioihin. Kaikki pöly ja lika joka paikasta pois, selvitettiin harjatkin ja Haraldin häntä. Oskun häntä jätettiin selvittämättä toistaiseksi kun se pitäisi pestä kun on ollut vatsa sekaisin niin on ihan kakassa. Onneksi Oskun vatsa on jo parempi! (:
Kameraa ei tullut mukaan niin otin joitakin kuvia puhelimella. Meni varmaan 45min-60min harjata hevoset kokonaan, onneksi oli kuivia niin sai kunnolla pölytkin pois. Märkänä on ihan turha koittaa harjata paksun talvikarvan alta pölyjä ja likoja pois..
Huomasin takajalkoja harjatessa että Oskulla on haava toisessa jalassa mutta ei näyttänyt pahalta ja oli melkeen kokonaan jo kiinnikkin joten sanoin vain asiasta Markulle ja Tuulalle. Putsaavat se sitten varmuudeksi vielä illalla (:
Oskun otsatukka hienona (:



Harja toiselta puolelta hienona

Papan otsatukka hienona

Vauvan toinen puoli harjasta ja otsatukka hienona (:



Nyt sitten selvisi että Hopeantallilla nykyisellä Porvoon ratsutalli oy:lla hinnat nousi niin korkeaksi että joudun lopettamaan siellä käynnin.. Nyt sitten etsinnässä on ratsastusopettaja/valmentaja joka jaksaisi tulla Seitlahteen pitämään tuntia meille n.2-4krt/kk.. En ihan haluaisi ilman opetusta jäädä ja vielä lisäksi isompi plussa on että Oskukin pääsisi kehittymään kun joku tulisi opettamaan meitä! Nyt toivotaan että joku löytyisi(: Osku ei kumminkaan osaa nyt kun käynti,ravi,pysähdys ja volttia /ympyrää opetellaan. Asetuksesta ja taivutuksesta ei ole tietoakaan.. Laukkaan Oskun kyllä saa kentälläkin mutta ei osaa ns. oikeita laukka apuja. Eli Todellakin on kehittämisen varaa ja olisi tosi ihanaa saada joku opettamaan meitä niin meistäkin tulisi joskus ehkä hyvä ja edes kohtuu osaava pari!
Tosta on hyvä jatkaa eteenpäin jos opettaja löytyy.




Eilen en ollut tallilla kun käytiin Hyvinkäältä hakemassa Reijon auto. En usko että hepat pisti pahakseen vapaapäivää :D Sitten kun auto oli haettu niin kiilotettiin se sisältä kokonaan, imuroitiin, pyyhittiin kaikki tasot , ovien välit pestiin ja vielä käsin nypittiin vanhan omistajan koiran karvat takakontista pois. Ja takakontti oli sen näköinen että se koko kolme vuotta mitä auto edellisellä omistajalla oli ollut niin ei takakonttia oltu koskaan putsattu koiran karvoista! Onneksi saatiin käsin lähes kaikki karvat pois (: Nyt auto on enään ulko pesua vaille.
 





Sitten illalla menin vielä äitille katsomaan 21 tapaa pilata avioliitto. Lara oli tietenkin  mukana, eihän äiti ottaisi mua sisään jos Laran jättäisin kotiin :D Leffan lopuksi otettiin vielä pienet päikkärit Larankanssa!:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti