perjantai 25. heinäkuuta 2014

Maastoilua ja hölköttelyä

Torstai oli siitä outo tallipäivä kun menin tallille vasta 6-7 aikaan illalla! Olen aina mennyt tallille 10-15 välillä, joten oli hassua mennä niin myöhään. Mutta silloin oli ilmat edes vähän viilennyt niin oli kivempi minulle ja hepoille tehdä töitä. Ja postauksen kuvat on otettu puhelimella kun kamera aina unohtunut kotiin.




Sain Katjan puhuttua meidän kanssa maastoon! Oli sika ihanaa mennä maastoon kun aurinko jo laski ja oli viileämpää! Tehtiin aika perus meidän maasto, paljon käyntiä ja ravia ja Oskulla aika paljon laukkaa. Osku päätti vielä tehdä Katjalle siten, että laukattiin mäkeä ylös ja sitten yhtäkkiä se kääntyi metsään reippaasta laukasta! :D Molemmat hepat oli ihan hikisiä, mutta tyytyväisiä kun tultiin takaisin(: Hepoille vaan heinät ja tarhaa siivoamaan kuunnellen hevosten rouskutusta.





Perjantaina sain Jennyn mukaan ja mentiin kentälle samaan aikaan vaan hölköttelemään askellajit läpi, vähän palauttavaa molemmille hepoille. Jaettiin kenttä puoliksi ja toinen pysyi toisella puolella ja toinen toisella. Jenny meni papalla enimmäkseen käynnissä erilaisia tehtäviä ja 2 kierrosta ravia molempiin suuntiin. Tekee papalle hyvää maaston jälkeen tuollainen käyntipainotteinen liikkuminen(:


Mahtava vauvaponi!


Itse tein ensi jokaiselle sivulle voltin käynnissä molempiin suuntiin ja sama ravissa.  Osku taipui ja asettui tosi hyvin kumpaankin suuntaa. Sitten tultii käyntiväistöjä molempiin suuntiin ja ne meni tosi hyvin vaikkei olla kuukauteen väistetty ollenkaan! Vasen laukka nousi hyvn ja tultiin vain sitä kentän puolikast ympäri laukassa. Oikeaa laukkaa sai vähän enemmän hakea ja kolme kertaa Osku nosti väärän ennen kuin nosti oikean. Sitten pitkät loppuravit ja käynnit ja Osku pesulle ja syömään.

Oli pakko torstai iltana pysähtyä ottamaan tosta kuva!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti