sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Hieno poni!

Perjantaina Heidin tunnilla Osku oli lopuksi tosi hyvä ratsastaa! Olen nyt laiska enkä jaksa kirjoittaa kunnon treenipostausta, mutta kerron vähän lyhyemmin mitä tehtiin!

"Huuui, jännää kun puomit on 2 renkaan päällä eikä maassa! Nyt mennää"


Tehtiin tosi paljon pohkeenväistöä ja meni aika hyvin molempiin suuntiin. Toinen on hiukan vaikeampi, mutta loppua kohden parani sekin! Tehtiin erilaisia tehtäviä, joihin oli sisälletty pohkeen väistöä ja voltteja.






Tultiin myös ekoja kertoja oikeasti ihan vain pituushalkasijaa pitkin suoraan Heidiä kohden. Ja se tuotti ongelmia aina välillä :D Etenkin kun otettiin siihen keskelle esim käynti siirtyminen, jolloin saa olla tosi tarkkana tai Osku karkaa jompaan kumpaan suuntaan.






Laukassa ei otettu pitkiä pätkiä vaan lyhyempiä ja tehtiin hyviä tehtäviä. Ensin tultiin puolikierrosta kenttää ympäri laukassa ja sitten pituushalkaisijalle ja siinä voltti siihen suuntaan mihin laukka oli ja voltin jälkeen raviin. Se tehtävä meni hyvin, tosin volteilla sai olla tosi tarkkana, etten itse käännä liian aikaisin voltille ja, että Oskulla säilyy laukka.
Toinen laukka tehtävä oli nostaa laukka siinä kaarteessa, jossa kääntyy pituushalkaisijalle ja raviin jo heti takaisin keskellä kenttää. Se vaati tosi paljon tarkkuutta, onneksi Osku nosti tosi  hyvin laukat! Sillä on laukannostot parantunut ihan hulluna!! Jes!

Hyi toi kantapää!




Laukan jälkeen tultiin vielä ravissa muutamaa tehtävää, esim. pituushalkaisijaa pitkin, keskelle volttikahdeksikko siten, että kunnon suoristusvälissä. Ja sitten kahdeksikon jälkeen pituushalkaisijaa pitkin takaisin uralle ja suunnan muutos. Lisänä vielä aina ennen voltti kahdeksikkoa ja sen jälkeen käyntisiirtyminen. Siinä Osku oli ihan tosi hyvä! Oli tosi hyvin kuulolla ja alkoi rauhoittua ja vähän rentoutui(: Jes.








  Nyt taas poneilla eilen, lauantaina, ja tänään sunnuntaina ollut vapaapäivät  kun on vietetty mun syntymäpäiviä, mutta on Osku ne vapaat ansainnutkin! Huomenna jatketaan taas hommia, tosin nyt ei taas saa uusia kuvia kovinkaan paljoa. Onneksi on yhdestä ratsastuskerrasta varastossa kuvia joita voi hyödyntää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti