sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Itsenäistä treenailua.

Milla ei siis päässyt tänään tulemaan joten patistin Reijon tallille mukaan kuvailemaan ja seuraksi. Tein Oskun kanssa samoja juttuja kun eilen Millankanssa.
Käveltiin tosi pitkät alkukäynnit jonka jälkeen alettiin tekemään pysähdyksiä molempiin suuntiin, Osku rentoutui tosi nopeasti ja pysyi rentona aika hyvin. Pysähdykset meni ihan metsään tänään, saatiin ehkä 2-3 onnistumaan ja tehtiin niitä aika paljon.. Vauvaheppa oli koko ajan menossa itsekseen eteen,taakse,sivulle tai ihan vaan steppaili paikallaan kun olisi pitänyt seisoa..




Nooh sitten kun oltiin tarpeeksi tehty ja yksi onnistui niin siinä kohtaa vaihdoin tehtävää. Tehtiin keskiympyrää, aina onnistuneen ympyrän jälkeen jatkettiin suoraa uraa ja kierrettiin sitä toisen puolen pitkän sivun keskelle josta taas ympyrälle. Oikeeseen suuntaan ympyrät meni tosi hienosti, paremmin kuin eilen!!(: Vasen on vaikeampi ympyrä suunta Oskulle mutta nekin meni aika hyvin, nämäkin paremmin kuin eilen.







Tarpeeksi kun oltiin ympyrää tehty niin annoin pitkät ohjat ja käveltiin väli käynnit. Käyntien jälkeen tehtiin taas muutama pysähdys jotka meni jo paremmin! Sen jälkeen mentiin ravi-käynti siirtymisiä, niissä Osku kuunteli taas tosi nätisti! Vaikka välillä se meinasikin lähteä alta ja välillä meinasi pysähtyä ihmettelemään kun oli kauheesti "mörköjä" naapurien pihalla ja joka paikassa! Lopuksi tein vielä käynnissä molempiin suuntiin yhden ympyrän ja sitten loppuravit ja pitkät käynnit! Jäi aika hyvä mieli tästä ratsastuksesta vaikka vähän harmittaakin kun se tänään nyt kyttäili kaikkea ja kun ei malttanut pysyä paikallaan..










Ainiin sitten ois viel yks video joka kuvattiin tänään! :D Mutt se ei nyt suostunut latautumaan niin laitan joku muu päivä! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti