lauantai 25. tammikuuta 2014

Millan opetuksessa.

Mentiin tänään Millan kanssa tallille, Milla tuli opettamaan meitä. Ja heti aluksi, mä unohdin kameran kotiin niin Milla on kuvannut kaikki kuvat joita tässä postauksessa on!


Kokeiltiin sitä satulaa  joku Oulusta tuli mutta eihän se sopiva ollut.. Nousi takaa liikaa ja kokeiltiin vielä että ratsastaisin sillä että miten menee, noh pääsin selkään ja kävelin nii totesin että satula pois heti, heilui ihan kauheesti ja kippaisi vaan sieltä alas..  Noo menin siis Millan pitämän tunnin sitten ilman satulaa. Osku oli paljon rennompi taas ilman satulaa! :D JES(:
Tehtiin taas paljon pysähdyksiä ja pari ympyrää ja oikeeseen suuntaan ympyrä menee niiiiin paljon paremmin! Vasempaan se on ihan epämuodostunu ja kaikkea ): Noo reeniä reeniä vaan.


Kenttä oli tosi hyvä nii tehtiin myös paljon ravi työskentelyä ja Osku rentoutui tosi hyvin ravissakin tänään! Tehtiin paljon käynti-ravi siirtymisiä ja aluksi puski ohjaa vasten kun koitti siirtää käyntiin mutta pikku hiljaa meni paremmin ja paremmin (:










Otettiin myös muutama laukkapätkä ja oikeeseen kierrokseen Osku nosti vain vastalaukan vaikka teki mitä että se olisi mahdollisimman vaikeaa nostaa väärä.. Vasempaan kierrokseen nosti ihan vasemman laukan ja meni hyvin, joka kerta nosti laukan vaikka välillä vähän ravin jälkeen ja välillä ihan kunnolla! hienoa!
Olen kyllä tosi ylpeä nyt tosta ponista! Oli tänään oikeasti tosi hieno (:













Loppuraveja kun mentiin niin annoin vähän enemmän ohjaa ja Osku meni aivan ihanaa letkeetä ja rentoa mutta ei liian hidasta ravia! Lopuksi vielä Milla kokeili käyntiä ja ravia Oskulla, onhan se helpompi opettaa kun on itse ollut kyseisen hevosen selässä. Huomasi että Millalla Osku yritti puskea paljon enemmän kun mulla, voi olla pientä uuden ratsastajan testausta (:
Mutta tosi hyvä mieli jäi tästä päivästä ja tunnista! Olen ihan rehellisesti sanottuna tosi ylpeä tosta vauvahepasta! (:








Lopuksi taas annettiin kivennäinen ja heinä hepoille ja vettä. Sitten lähdettiin taas kotia kohti ja jos Milla pääsee niin huomenna uudestaan (: Kiitos kuvista Milla! (:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti