lauantai 1. maaliskuuta 2014

Erilainen viikonloppu

Moikka taas! Eilen kävin ottamassa elämäni ensimmäisen tatuoinnin! Ajattelin, että pyörryn siihen kipuun, etenkin värittämiseen. Tosiasiassa rajojen tekeminen sattui enemmän kuin värittäminen. Kumpikaan ei ollut mikään sietämätön kipu! Ja vitsi, että olen tyytyväinen lopputulokseen!



Tuon tatuoinnin takia en nyt saa hikoilla jne. Eli suunnattiin tänään tallille Jennynkanssa  ensin juoksutin pappaa liinassa ja irtona ja Oskua Jenny juoksutti ihan vähän irtona! Oli muute tosi nätti sää aamusta! Asteita 3-5 plussaa ja aurinko paistoi(:








Sitten pidin Jennylle ja Oskulle tunnin! Oli todella kivaa pitää tuntia jollekin, etenkin kun täysin tuttu hevonen jonka kanssa itse treenaa niin tiesi millaisen tunnin pitää! Tehtiin todella paljon käynti työskentelyä. Pysähdyksiä ja ympröitä ja haettiin sitä rentoa käyntiä. Ravissa Osku oli taas vähän laiska niin Jenny vain ravaili kenttää ympäri vaatimatta muuta. Laitettiin hetkeksi taas "kavaletti" jonka yli ne ravaili. Tällä kertaa Osku ei tiputtanut ravissa kavalettia kertaakaan! Jenny meni Oskulla sitä molempiin suuntiin ja sitten saatiin ravi mitä oltiin haettu niin otettiin este pois. Osku alkoi jo innostua ravaamisesta niin paljon, että alkoi näyttää kuin olisi vermon loppusuoralla! Sanoin Jennylle, että alkaa kokoamaan ravia vähän ja sitten alkoi näyttää paremmalta. Lopuksi vielä laitoin ne tekemään muutaman kiemuran pitkillä sivuilla. Sen jälkeen loppuravit jonka jälkeen minä kävelin loppukäynnit Oskulla  kun Jenny meni laittamaan pappaa valmiiksi.









Papan kanssa Jenny kävi askellajit läpi ja koitti saada liikkumaan ja nostelemaan jalkoja kunnolla. Sitä en nyt kuvannut kun olin siivoamassa. Oskun oli tietty pakko mennä heti piehtaroimaan kun pääsi tarhaan! Ainakin on harjattavaa kun  huomenna Heidi tulee ratsastaa Oskulla (:
Lara oli myös selvästi sitä mieltä, että haluaa mukaan kun oltiin lähdössä tallille.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti