tiistai 25. helmikuuta 2014

Esteitä..

..mä kaipaan niin. Ihan järkyttävä hyppykuume! On ollut nyt jo muutaman kuukauden kauhea hinku hyppäämään. Hyppäsin viimeksi Oskulla ja papalla maastossa yhden tukin yli. Kaipaan kunnolla hyppäämään, kentälle esteitä yksi tai kaksi. Kunnolla olen Oskulla viimeksi hypännyt joskus 2 kk sitten, ellei ylikin! Viimeksi kun hypättiin niin Osku toimi todella hyvin, se tykkää siitä puuhasta. Silloin aina vauhtia riittää, mutta ei kuumu ja toimii hyvin muutenkin!




Sunnuntaina hyppykuume vain paheni kun mentiin sitä pientä, n.10cm maasta estettä Millan kanssa. Piti saada Osku ravaamaan kunnolla ja se auttoi kyllä! Osku oli heti ihan innoissaan kun näki esteen, mutta silti se ei kuumunut.  Vielä kun se olisi tajunnut, että ravissa kun mennään estettä niin jalat pitää nostaa! Lähes  joka kerta puomi lenteli, usein kun ei nostanut takajalkoja kunnolla.




Toivon, että Osku olisi pian Heidin mielestä valmis niin pääsisi hyppäämään esteitä! Etenkin jos nyt kevätkin jo alkaa tulemaan niin kenttä sulaa. Silloin täytyy enää odottaa, että Osku on valmis.
En ole ikinä elämäni aikana hypännyt kenenkään ohjauksessa. Sekin on yksi syy miksi haluaisin hyppäämään, nyt kun on Heidi ja Milla opettamassa. Olisi ihanaa kehittyä itse hyppääjänä sillä tiedän, että minulla ei ole hyppy asento kauhean hyvä. Esim. kädet minulla aina jää alas, vaikka pitäisi myödätä käsistä. Esteillä myös näkisi miten Osku kehittyy koko ajan, niinkuin nytkin koulupuolella. Lisäksi esteillä näkisin itseni kehittyvän, niinkuin nyt koulupuolella. Oskulla on tapana aina välillä mennä liian lähelle estettä. Tähän nyt en saanut yhtään kuvaa missä menisi kauhean lähelle kun kaikki sellaiset kuvat oli juuri sattumoisin todella epäselviä ja heilahtaneita.




Mama(:




Ainii Katja kävi tänään kaverinsa kanssa maastossa papalla ja Oskulla, kun itse  en alkuviikosta sinne ikinä kerkeä. Hepat oli kuulemma kiltisti ! Torstaina jos saan kyydin niin menen itse heppojen luo. En vain ole yhtään miettinyt mitä tekisin.




4 kommenttia:

  1. Kiva postaus! Kivaa varmaa noitten oksien yli mennä ku nii kevyitä, lentelee minne sattuu? :D Hienot esteet muuteb. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos (: No joo onhan ne vähä tollassii ne esteet :d ja kyllä lentelee jo vähänkin osuu. mut on tollain oman pihan pihatto ja naapurissa 2-4 hevosen pikku talli niiin pitää olla tyytyväinen että on edes kenttä :D .. Tarkoituksena olis ainaki kunnon puomeja kesällä tehdä(:

      Poista
    2. Niijjuu. Hyvä että teillä on kenttä:) Jotkut eivät edes omista kenttää ja sitten ratsastavat vain tarhoissa ja maastossa.

      Poista