torstai 27. maaliskuuta 2014

Hurja pomppuponi!





 Aloitin ensin ottamalla molemmat pölkylle ja harjasin molemmat, yksin kun olin. Kuinka paljon voikaan pihatossa asuvista vuonohevosista lähteä karvaa! Huh huh!

Otin Oskun ensin ja juoksutin liinassa molempiin suuntiin käynnissä ja ravissa, vähän lihaksia hereille. Sitten päästin Oskun irti ja irtojuoksutin sitä ja laitoin sen pomppaamaan muutaman esteenkin. Aloitin ihan pienestä, 2 renkaan esteestä, mitä se nyt olisi 30-40 cm.  Osku pomppi sen muutaman kerran ja sitten lisättiin yhdet renkaat niin este eli ehkä joku 50cm. Laiton vielä Oskun tähän menessä korkeimman irtona hypätyn esteen, 4 rengasta,  olisikohan se n. 60cm. Ne meni sellasella ilmavaralla, että ajattelin kokeilla vielä vähän korkeampaa. Laitoin siis 5 rengasta, jota ei ole ennen edes kokeiltu. Se on n.70-75cm  Osku oli todella hieno kun hyppäsi senkin kaksi kertaa hienosti ilman pienentäkään vaaraa kolhia! Lopuksi otin vielä liinaan ja ravautin molempiin suuntiin ja sitten talutin molempiin suuntiin käynnissä pitkät loppukäynnit. Tehtiin vielä luoksetulo harjoituksia ja muuta pientä. Hieno poni <3
















Pappaa vain kävelytin ensin ja sitten irtojuoksutin. Se oli ihan yhtä laiska liikkumaan kun aina ennenkin. Sai ihan jahdata, että se liikkui! Laitoin papallekkin 2 renkaan esteen, jonka se pomppasi muutaman kerran ja sitten sama 3 renkaalla. Pappaa ravautin ympäri kenttää ja sitten käveltiin tosi tosi pitkät loppukäynnit. Sitten vaan Oskun seuraksi tarhaan!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti