tiistai 1. huhtikuuta 2014

Vauhtiponi!

Maanantaina kävin ratsastamassa Oskun vain rennoksi ravissa, vähän palauttavaa launtain rankan maaston ja ei sunnuntain tuntikaan ollut niin helppo Oskulle.  Ratsastin n.30 min plus loppu ja alkukäynnit.

Alussa se oli ihan järkyttävä! Selvästi oli jäänyt päälle ne tempon vaihtelut ja laukat. Osku yritti itseskseen mennä ensin ihan täysiä ja sitten mummo ravia ja taas täysiä jne. Tein siinä sitten muutaman pätkän reippaampaa ravia ja sitten se muisti ne laukat. Portilta lähti viemään mua ympäri kenttää kun hullu vauvaponi konsanaan! :D Sain sen sitten  kohtuu nopeasti kiinni ja rauhotin ravin. Tässä välissä käveltiin vähän ja sitte vaadin molempiin suuntiin rennon ja rauhallisen mutta kuitenkin eteenpäin pyrkivän ravin. Hetken sitä sai hakea, mutta onnistui tosi hyvin lopulta molempiin suuntiin. Loppuun vielä keventelin rennosti löysemmin ohjin ja pitkät loppukäynnit. Osku kävi alussa niin yli kierroksilla, että hikosi ihan vaan sen takia vähän!


Tänään mentiin Jennynkanssa tämän viikon maasto. Käytiin taas pästelemässä oikein kunnolla! Jenny kuvasikin yhden pätkän kun tultiin Oskun kanssa ylämäki ylös ja tietty se heti kun kuvattiin niin koitti heittää mut alas!:D  Maasto oli vauhdikas niinkuin melkein aina ja käveltiin oikein pitkät loppukäynnit lopuksi.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti