lauantai 26. huhtikuuta 2014

Vastauksia!

 Kysymyksiä ei tullut paljo mutta vastataan nyt näihin mitä tuli elikkäs:


Tavoitteesi Oskun kanssa?
Tavoite Oskun kanssa on saada siitä perus harrasteponi. Ei mitään este/kouluponia. Sellainen, että menee kaikki askellajit rentona ja osaa väistöjä ja muuta perusjuttuja. Lisäksi myös estepuolelta sellaista, että  voi mennä ratoja jne. Kisoihin ei varmaan olla tähtäämässä kumminkaan.

Mikä on sun oma henkilökohtainen tavoite ratsastuksessa? 
Minun henkilökohtainen tavoite on osata lukea hevosta tilanteessa kuin tilanteessa ja ratsastaa sen mukaan. Saada hevonen kuin hevonen rentoutumaan  ja tietenkin mitä vähemmän varusteita sen parempi. Tuolla varustejutulla siis tarkoitan sitä, että tavoitteeni on osata lukea hevosta ja mennä sen ehdoilla ilman, että pitää olla kaikenmaailman apuohjat jne auttamassa.

Oletko joskus ajatellut hankkivasi ihan oman hevosen?
Kyllä olen! Varmasti hankinkin kun on oikea hetki elämässä siihen (:





Millainen on sinun unelmien hevonen?
Minun on vaikea vastata tuohon sillä unelmissani on aina 2 hevosta. Toinen on todella iso ja lihaksikas työhevonen tms jolla tekisin töitä ja hölläilisin maastossa, ajelisin kärryillä jne. Sitten se toinen olisi varmaan joku luotettava, maastovarma, mutta kumminkin koulussa ja esteillä pärjäävä vähintään 170cm korkea puoliverinen. Ulkonäön puolesta taas haluaisin friisiläisen. Vaikea sanoa mikä on lopulta se unelma hevonen kun on niin paljon mitä haluaisin: D Eniten haluan jonkin työhevosen. Ja kyllä, olen heikkona isoihin hevosiin!

Lempiratsastuslaji?
Lempiratsastuslaji on ehdottomasti maastoilu! 

Kaua oot ratsastanu? 
Olen ratsastanut toiselta luokalta asti eli syksyllä 10 vuotta (:

Mitenkäs inttileskeys?  

Pikku hiljaa tähän alkaa tottumaan ja ei sitä edes huomaa melkein enään, viikot menevät nopeasti kun on tekemistä joka päivälle (:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti