torstai 15. toukokuuta 2014

Hieman erilainen tunti!

Tänään Heidi piti meille vähän normaalista poikkeavan tunnin, ja nyt olisi tarkoitus koittaa kerran viikossa saada onnistumaan samantapainen harjoittelu.
 Aluksi siis menin käynnit ja kevyet ravit molempiin suuntiin normaalisti. Sitten hyppäsin alas selästä ja Heidi juoksutti Oskua molempiin suuntiin kaikki askellajit. Heti nousi se oikea laukkakin paremmin kun ei ollut painoa selässä.












Pomppasin takaisin selkään ja taas molempiin suuntiin kaikki askellajit. Käynnissä ja ravissa en saanut pitää mistään kiinni ja piti keskittyä vain ja ainoastaan istuntaan kun Heidi hoiti hevosen liikkumisen. Kieltämättä aika vaikea olla pitämättä mistään kiinni ja rentona kun poni menee oikein iso askeleista ja lujaa ravia! :D Laukassa sentään sain ottaa kiinni harjasta.
Osku meni kyllä hyvin tänään, Heidikin sanoi olleensa todella tyytyväinen poniin, jes<3









Loppuun vielä käynnissä jouduin ensin laittamaan kädet sivuille ja kääntää koko yläkropan vuorotellen molemmille puolille. Ottaa ulkokäden sormilla sisäjalan varpaista kiinni ja toisinpäin. Sitten ravissa jalustimet pois ja kiinni etukaaresta toisella kädellä ja jalat ylös ja irti satulasta. Sitä piti aina vain kierros kerrallaan, mutta kyllä tuntui lonkissa!







Papalla menin vain perus juttuja, askeleen pidennys yrityksiä vähän käynnissä ja ravissa, tooodella hidasta ravia ja kiemuroita,ympyröitä ja voltteja. Laukkaa en ottanut kun pitkillä sivuilla molempiin suuntiin vähän. Pappa oli oikeastaan ihan ok ratsastaa tänäänkin! Se oli pätkittäin hyvä, mutta huomaa, että se on ollut ratsastuskoulussa, on vahna ja ollut pullaponina jo muutaman vuoden. Pääasiassa tallipäivä oli todella hyvä! Tunti toi vaihtelua, molemmat ponit meni hyvin, sää oli hyvä. Mitä muuta voisi enään toivoa?

















Ennen tallia siivosin huoneen ja heitin puput siksi aikaa pihalle syömään ruohoa,  Laraa olisi niin kiinnostanut mennä sinne vähän "leikkimään" pupujen kanssa :D







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti