lauantai 17. toukokuuta 2014

Hyvä sää rauhalliseen maastoon

Tänään sain Katjan puhuttua mukaan maastoon, tosin vaadin katjaa laittamaan turvaliivin kun sitä martingaalia ei ole ja Katja menee Oskulla. Hepat ei siis ole ollut maastossa sen jälkeen kun Osku lähti ja tiputti Jennyn. En ole saanut kavereita mukaan. Nyt onneksi Katja tuli ja hepat pääsi maastoilemaan hyvällä säällä vielä! Otin muutamia kuvia puhelimella matkan varrelta ja tallilla.


Vitsi, että tonne lampeen teki mieli pulahtaa, muttei uskallettu :D


Käytiin järvellä kääntymässä

Katja ja Osku






Tarkoituksena oli käydä käynti-ravi maastossa. Ja se aika hyvin pitikin. Käveltiin enimmäkseen ja välillä ravailtiin  pieniä matkoja. Laukkaa otettiin vain 2 ylämäkeä ja molemmat meni hyvin. Katja sanoi, että Osku yritti lähteä, mutta silti kuunteli pidätyksiä ja pysyi täysin hallinnassa rauhallista laukkaa! Pappa taas oli oma itsensä ja koitti koko ajan pukitella ja pukittelikin. Oli kyllä ihana maasto ihanassa säässä!Loppukäynneissä kun käveltiin kotiin päin innostuttiin vähän kokeilemaan eri ratsasustyylejä, mutta lapsihan on terve kun se leikkii(;

Katja leikki autolla ajamista:D
Naisten istuntaa






Maaston jälkeen Katja syötti heppoja pihalla sillä aikaa kun siivosin ja kannoin vettä lisää. Näytti aika hyvältä kun välillä molemmat hepat veti eri suuntiin ja Katja mieinaa revetä kahtia keskeltä :D Kamu oli mukana lenkillä ja päätti käydä uimassakin matkan varrella. Sen jälkeen oli hyvä kuivatella auringossa (:







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti