sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Toinen tippuminen Oskulta.

Eilen oltiin Jennyn kanssa tallilla ja tehtiin sitä, että Jenny selässä ja minä juoksutin ja Osku meni ihan ok. Jenny vaan joutui auttamaan pohkeilla kun ei ollut juoksutus raippaa niin etenkin laukan saaminen ei yksin onnistunut lyhyellä raipalla. Ei kauheasti juoksutettu ja siksi laitoinkin Jennyn ottamaan muutaman laukan molempiin suuntiin ihan uraa pitkin. Laukat meni yllättävän hyvin. Jotenkin vain Jennyllä meni tasapaino kun ei ollut tottunut Oskun laukkaan kun se ei ole niin tasapainoista ja tumpsahti sieltä alas. Sen jälkeen menin itse selkään ottamaan muutamat laukat molempiin suuntiin ja loppuverkat kun Jennyä sattui jalkaan niin, että ei noussut takaisin. 







Minunhan piti ratsastaa papalla vielä Oskulla menemisen jälkeen, mutta sillä oli kaviossa paise jonka takia ontui. Markku ja Tuula myöhemmin illalla puhkaisi paiseen ja sen jälkeen pappa taas varasi painon kaikille jaloille. Kun en päässytkään ratsastamaan papalla niin lanasin kentän sellaisella Markun omatekemällä lanaus systeemillä jota vedetään peräsä, joka ei ole niin kovin kevyt ja kyllä tuli kuuma! huh!
Oskun taas pesaisin melkein kokonaan märäksi vedellä ja sienellä. Se alkaa jo pikku hiljaa tottua ajatukseen, eikä enään koita lähteä täysiä karkuun :D









Tänään menin Haminaan Reijon vanhempien kanssa kun siellä oli omaisten päivä ja RUK:in esittelypäivä muutenkin. Oli kiva käydä siellä näkemässä vähän millaista siellä oli ja käytiin syömässäkin jne. Ja taas tänään oli niin kuuma! Huomenna taitaakin olla viimeinen lämmin päivä hetkeen joten en kyllä valita näistä lämmöistä! Ainiin ja tiistaina hevosilta lähtee kengät ja minullakin alkaa sopivasti loma. Mitenhän hepat nyt menee kun on ollut jonkin aikaa kengät jalassa. Pappa ainakin kovasti aristaa jalkoja kun ei ole kenkiä ja käveleekin melkein pelkästään nurmikolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti