maanantai 26. toukokuuta 2014

Hyppelyjä

Viime viikolla hypytettiin Laraa yksi ilta. En edes muistanut miten hyvin Lara hyppääkään, vaikka hosuukin välillä! Kamera oli tarkoitus ottaa mukaan, mutta tietenkin unohtui niinpä kuvattiin puhelimella joitakin videoita siitä. Tosin kaikki videot on väärinpäin joten ei niitä ole järkeä tänne laittaa.! höh, tosi tyhmää!




Tänään Heidi tuli pitämään tuntia ja pompittiin vähän esteitä. Ensin vain yhtä ja sitten sarjaa. Aloitettiin 2 renkaasta ja lopuksi esteet oli ensimmäinen este 3 rengasta ja toinen 4 rengasta. Oskulla oli tänään tosi hyvät hyppykohdat ja hyppäsi kunnolla käyttäen selkään. Vain yksi kenguru loikka tuli ja muutama esteen kiertäminen ja ne kiertämisetkin tuli toiselle esteelle sillon kun ensimmäinen este meni tosi huonosti tai kenguruloikalla. Oikea laukkakin nousi ilman Heidin apua. Oli poni ihan litimärkä hiestä ja seisoi ihan nätisti paikoillaan kun tunnin jälkeen pesin sienellä ja vedellä.



Sitten oli jo papan vuoro ja poikkeuksellisesti Heidi jäi meidän menoa vähän katselemaan ja huuteli välillä joitain ohjeita. Heidi myös huomasi, että pappa on jäykkä takaa ja hetken ravattua vähän parempi, mutta edelleen jäykkä. Pitäisi joskus joku saada hieromaan molemmat hepat läpi. Vasenta laukkaa koitettii papalta saada, mutta ei vain tullut, ei millään. Oikea laukka oli hyvä. Eli pappa on siis nähtävästi tosi jäykkä vasempaan. En sitä ole ennen edes huomannut, ettei se ota vasenta laukkaa kun normaalisti papalla vain matkustan mukana muusta miettimättä kun ei treenata mitenkään erityisesti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti