sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Juoksutusta

Lauantain kävin siis tallilla Reijon kanssa juoksuttamassa molemmat ponskit liinassa. Osku oli aika hyvä ja oikea laukkakin nousi aika hyvin! Ennen kuin siirryin pappaan niin päästin molemmat kentälle vapaaksi ja siinä ne hetken tappeli ja sitten Osku keksi sujahtaa portin alta karkuun!:D Onneksi ei mennyt kun kentän viereen ja siitä lantalan läpi kalliolle ja sitten antoi kiinni!  Papalta en vain millään saanut sitä vasentaa laukkaa kun yritin liinassa. Muuten sekin oli ihan ok.
Reijo toimi kuvaajana ja kuvasi muutaman videon puhelimella, muutaman kuvan puhelimella, mutta juoksutuskuvat on kameralla  joten laatu on sen mukainen joissain kuvissa. Ja videot on tosi huonolaatuisia, meni jotenkin tollaisiksi heti ku lisäsi youtubeen! ;o












Tänään sunnuntaina Heidi kävi pitämässä meille tuntia, mutta siitä kirjoitan varmaan vasta huomenna sitten. En tähän samaan syssyyn jaksa nyt alkaa kirjoittelemaan siitä! Ja nyt näyttää aurinkoisemmalta säät niin voi olla,että saadaan hepat hierotuksi nyt alkavalla viikolla! Ainiin ja päästiin veneilemään Laran kanssa eilen! Lara oli oikein nätisti vaikka olikin ensimmäinen kerta, ainakin minun aikana kun pääsi veneen kyytiin. Välillä meni häntä koipien väliin kun nousi puoliksi penkille oikein ihmettelemään ja sitten lensi vettä naamalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti