maanantai 30. kesäkuuta 2014

Tälläistä meillä tälläkertaa!


Perjantaina aamulla soi puhelin, ihmettelin, että kuka siellä oikein soittaa. No se oli sitten Katjan äiti,Tuija joka on nyt hieronut poneja. Soitti ja kyseli jos voisi tulla taas hieromaan ponit. Sovittiin,että nähdään tallilla puoli  1 ja alotettiin taas papasta. Ensin normaalia hierontaa ja sitten karanio-sakraali hoito. Pappa oli ihan ok, vähän ihmetteli kraniota, mutta kuulemma lähes jokainen hevonen ihmettelee ensimmäisellä kerralla. Osku oli paljon malttamattomampi kun olisi halunnut vaan syömään. Ei noteerattu sen huonoa käytöstä mitenkään ja kyllä se sitten välillä malttoi rauhoittua. Se oli vielä enemmän ihmeissään kraniosta!
Poneilla ei tällä hetkellä ole mahdollisuutta päästä syömään vihreää, kun pihalta kaikki mihin saa aitauksen on jo syöty. Laidunpaikkaa ei vielä ole, niinpä narussa syöttelen aina tallilla käydessä ja maastossa käydään välillä kävellen pellolla syömässä. Nyt näytin varmaan todella fiksulta kun konttasin pitkin pihaa kahden ämpärin kanssa ruohoja keräten! :D


Osku nauttii heti kun malttoi rauhoittua(:







"Kato pappa näin! Tänne ylemmäs päätä"


Sunnuntaina oli tunti, tosi hyvä tunti vielä! Muttei siitä sen enempää.Maanantaina menin vain harjailemaan ja syöttelemään poneja pihalle. Kamala rouskutus vaan kävi kun molemmat söivät minkä kerkesivät! Hölmöt ponit (: Nyt ehdotin Markulle, että suurennettaisiin laidunta taas siten miten se alkukesästä oli.  Nyt siihen kohtaa on taas kasvanut ruoho niin saisi hepat syödä siellä ihan rauhassa. Huomenna hepoilla on vapaa kun en kerkiä tallille kun on niin paljo muuta! Keskiviikoksi toivon, että kenttä olisi hyvä.. Muuten joudun lähteä yksin maastoon Osku käsihevosena.. Hui, pelottava ajatus.!
Poneille herkkua

"oi kun on hyvää heinää! Mitä sä kuvailet kun me syödää?"






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti