tiistai 8. heinäkuuta 2014

Myday

Ajattelin ensi kertaa elämässäni tehdä tälläisen mydayn, en tee videon muodossa vaan kirjoitan kellon ajat ja sitten kerron mitä tein jne. Tämä on oikein tarkka kuvaus siitä mitä normaalipäiväni pitää sisällään. Kuvia napsin puhelimella kun se on niin sopivan pieni kantaa mukana jokapaikassa. Joten pahoittelen laatua kuvissa !
Olen eräässä blogissa nähnyt muutamia tälläisiä ja itse ainakin tykkään lukea niitä! (:


Maanantai 7.7.2014

10.21 Heräilin, kun Markku soitti minulle. Koitin hetken vielä nukkua, muttei siitä tullut mitään.

10.50 Nousin sängystä ylös ja avasin koneen, että saan puhelimen lataukseen. Selailin samalla facebookin ja iltasanomat. Mulla siis on puhelimen laturi rikki niin lataan koneen kautta usb-piuhalla.

11.30 Laitoin Laralle lääkkeet ja silittelin sitä, että lääkkeet saa rauhassa vaikuttaa. Hain Niilon takasin huoneeseen ja annoin pupuille aamuruokaa. Kävin hampaatkin pesemässä tässä välissä.



12.00 Tein leivän itselleni aamupalaksi ja tulin koneelta katsomaan onko seuraamiini blogeihin tullut uusia postauksia. Luin muutaman postauksen ja lakaisin huoneeni lattian.

12.30 Aloin pukemaan tallikamoja päälle ja valmistautua lähtemiseen.

12.45 Lähdin pyöräilemään keskustaan, jossa näin äitini ihan pikaisesti. Jatkoin matkaa Agri-markettiin ja kävin vaihtamassa Oskun satulavyön pidempään, kun ostin liian lyhyen vahingossa.




13.33 Saavuin takaisin kotiin ja otin pyykit narulta kaappiin ja laitoin uuden koneellisen pyörimään. Leikin hetken Laran kanssa pihalla, mutta oli niin kuuma, ettei kumpikaan jaksanut.

14.05 Vein roskat ulos roskikseen ja tulin taas käymään koneella, kuuntelin musiikkia youtubesta ja chillailin vain.

14.24 Tulin aloittamaan tätä postausta ja söin yhden leivän. Laitoin kameran lautaukseen kun ajattelin pitkästä aikaa roudata sen tallille ja napsia hepoista vähän kuvia kun ovat tarhassa.



14.35 Pakkasin reppuun tallikamat valmiiksi odottamaan lähtöä. Tarkastin skootterista öljyt ja katsoin, että on bensaa jäljellä. Keräsin samalla Niilolle ruohoa vähän. Lakaisin taas huoneeni lattian.



14.45 Laitoin pyykit kuivumaan pihalle.Jonka jälkeen lähdin suoraan tallille ajelemaan.



15.05 Saavuin tallille ja kävin samantien katsomassa kentän kunnon ja vein sinne penkin valmiiksi. Kävin heppoja moikkaamassa ja päästin Kamun pihalle.



15.10 Otin Oskun pölkylle harjausta ja kamojen laittoa varten, se niin söpösti makoili siellä auringossa nauttimassa, mutta heti nousi kun näki, että lähestyn riimun kanssa.



15.20 Kentällä vetämään alku käynnit, pientä verkkaa käynnissä ja odottamaan Heidin tuloa.











16.30 Tunti loppui ja kentältä portit auki ja Osku pölkylle kamojen pois ottoa varten. Pieni oli hikoillut tosi kovasti, oli melkeinpä kokonaan hikinen. Mutta niin olin minäkin. Pesin Oskun sienellä ja vedellä. Syöttelin hetken nurmikolla.



16.50 Vein Oskun takaisin tarhaan ja annoin kivennäisen hepoille. Kävin haravoimassa kentältä pahimmat kuopat ja urat pois. Vein tuolin samalla omalle paikalleen.

17.00  Otin papan pihalle riimusssa ja syöttelin samalla ku harjasin. Pappa oli tosi puhdas niin loppu ajan vain istuskelin nurmikolla ja se söi vieressä.

17.10 Vein papan tarhaan takaisin ja aloin siivoamaan kakkoja pois tarhasta. Kannoin hepoille samalla myös vettä.




17.30 Nyt oli molemmat hepat hoidettu ja kaikki tallityöt tehty niinpä käppäilin autotalliin itse nauttimaan mehusta ja pullasta! Kirjoitin samalla heppojen reissuvihkoon mitä olin tehnyt tallilla. Kuvailin heppoja myös vähän kun kerrankin muistin kameran!



17.55  Otin sisälle valmiiksi uuden heinäpaalin ja poistin siitä kääröt. Tarkastin, että kaikki portit on kiinni ja Kamu talossa sisällä. Sitten alkoi kotimatka.

18.05  Saavuin kotiin ja vaihdoin suoraan tallivaatteet pois ja rennonpaa päälle. Sitten hipsin syömään ruokaa. Olikin jo nälkä.

18.20 Tulin koneelle käymään selaamaan facen ja kirjoittelemaan tätä kun oli kaikki vielä tuoreessa muistissa. Siirsin samalla kamerasta ja puhelimesta kuvia koneelle.

19.00  Lähdin polkemaan kaverini luo viemään tavaroita joita olen lainannut ja yhden kirjani sinne luettavaksi.



19.10 Olin kaverini luona juteltiin siinä paljon ja vaihdettiin kuulumiset.



20.30 Lähdin sieltä kotiin päin ajelemaan. Kävin vain kotona nappaamassa hupparin ja lähdin toista kaveriani moikkaamaan ulos.



00.45 Tulin vasta myöhään kotiin ulkoolta. Äkkiä vaan suihkuun ja nukkumaan!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti