tiistai 8. heinäkuuta 2014

Treeniä kuumassa säässä

Eilen maanantaina oli taas Heidin tunti. Tehtiin ympyrällä ympyrän pienennystä ja suurennusta jne. Oikea laukka oli Oskulle taas niin hankala nostaa, että meinattiin jopa nenilleen lentää kun se pienellä ympyrällä koitti ottaa vastalaukkaa eikä nostanut jalkojaan. Oskussa on myös se outoa, oikeassa kierroksessa pienemmät ympyrät ja voltit menee tosi hyvin ja se asettuu ja taipuu koko kehosta hyvin, mutta isolla ympyrällä se ei asetu ollenkaan oikein sisään ja puskee sisälle päin ihan hirveesti. Parhaillaan oli vain puolen metrin ero ympyröiden koossa ja pienemmällä meni heti hyvin? Vasemmassa kierroksessa taas ei taivu pienellä ympyrällä, voltilla kovin hyvin, muttei isolla ympyrällä puske sisälle ollenkaan. Hassu heppa.







Hikinen ponski Heidin tunnin jälkeen




Pesty ponski

Tänään,tiistaina, menin tallille ajatuksena juoksuttaa Osku liinassa ja pappa päästää kentälle juoksemaan. No tallilla huomasin Tuulan olevan kotona ja hänen siskon tyttönsäkin oli siellä. Eli papan liikutus ei ollut minun vastullani. Otin Oskun kentälle ja juoksutin liinassa joku 20-30 min. Tuohon aikaan on laskettu alku ja loppukäynnit mitkä talutan kenttää ympäri. Osku oli ihan hikinen, vaikka oltiin varjopäädyssä ympyrällä. Oli sielläkin lämmin. Pesin Oskun taas sienellä ja vedellä ja vein tarhaan. Nyt ne pääsee vihreellekkin tarhassa! Vitsi ne on onnellisia! Jäin vielä haravoimaan kenttää Tuulan kanssa ja samalla katsoin kun papalla ratsastettiin siinä ja annoin joitakin vinkkejä.






Nyt hepoilla on loppuviikko Jonnafree aikaa. Markku ja Tuula varmaan jotain käynti harjoituksia saattaa tehdä niiden kanssa. Muuten ne vain lomailee. Lähden tänään äitini luo Helsinkiin ja siellä viivyn päivän tai pari. Torstaina olisi tarkoitus lähteä Emäsaloon eräälle saarelle mökkeilemään. Jos suunnitelmat ei nyt peruunnu..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti