keskiviikko 27. elokuuta 2014

Heidin sunnuntainen tunti

Heidi tuli siis pitämään sunnuntaina tuntia.Kuvat on osa aika huonoja tarkennuksen suhteen kun kuvaaja ei oikein keskittynyt kuvaamiseen. Käytettiin lähes joka tehtävässä renkaita apuna. Ensin joka kulmaan renkaat joiden takaa taas sellainen lähes 90 asteen kulma ja renkaiden avulla 10 m voltti toiselle pitkälle sivulle.






Sitten tehtiin aika hyvää tehtävää! Käytettiin renkaita apuna siinäkin. Tehtiin koko kentän kokoista kahdeksikkoa. Jokaisella sivulla oli rengas siinä kohdalla, missä pitää käydä uralla. Ja keskellä keskirenkaat teki sellaisen välin josta piti ratsastaa ja jossa oli aina suoristus. Ensin tehtiin sellaista tehtävää kahdeksikolla, että ravissa ympyrä oikealle, keski ympyrän kohdalla laukan nosto ja kierros laukkaa. Keskellä raviin, suoristus, ravissa vasen ympyrä ja sitten taas keskeltä laukkaa ja vasen ympyrä laukassa. Ja sitten taas oikea, ravi,laukka jne..  Vasen laukka nousi aika hyvin ja oli muutenkin tosi helppo ratsastaa. Oikea nousi huonommin ja Osku kauhesti viskeli päätä ja ei millään halunnut asettua edes ihan vähää sisälle ja koitti vielä puskeakkin sisälle.



Hölmö poni!



Sitten toinen tehtävä mitä tehtiin kahdeksikolla oli, että ensin oikeassa kierroksessa toisen ympyrän kohdalta laukka, eli pitkältä sivulta ja raviin takaisin toisella pitkällä sivulla, eli puoli kierrosta laukkaa. Ja sitten ravissa keskelle, suoristus ja vasemmalle ja taas toisen renkaan kohdalta laukka ja puolikierrosta laukkaa jonka jälkeen ravissa loppu ympyrä ja keskeltä vaihtui taas suunta.





Loppuun otettiin vielä ravissa kahdeksikolla asetusta ulos ja sisään ympyröillä, Osku oli tosi hankala asettaa oikeaan ja tuo harjoitus teki kyllä tosi hyvää! Etenkin kun ensin meni vasempaan kierrokseen ympyrän asetus oikealle ja keskellä ei suoristanut vaan jatkoi suoraan samalla asetuksella oikealle. Sitten vielä kevensin jonkin aikaa ja tein muutaman keskiympyrän molempiin suuntiin. Sekä kulmat vielä renkaiden avulla kunnolla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti