tiistai 2. syyskuuta 2014

Pikainen kuulumispostaus

Elikkä siis viime viikko meni hepoilla melkein pelkästään lomaillessa kentän takia ja muiden menojen takia. Kuvia ei ole uusia, mutta muutama maastossa otettu puhelin kuva löytyy ja joitain vanhoja kuvia.
Onneksi Katja kävi kaverinsa kanssa lauantaina maastossa hepoilla niin ei ihan pelkkää lomailua. Osku oli kuulemma ollut silloin aika energinen, enkä ihmettele 3 vapaapäivän jälkeen!

hirvikärpäsiltä suojautuneena, tyylikkäästi hattu kypärän päällä :D


Nyt käytiin maanantaina Katjan kanssa maastossa, totesin, etten Oskun kanssa kentälle mene noin monen vapaapäivän jälkeen. Siitä ei tulisi mitään  koska Osku vaan pelleillee energisenä. No mutta,maasto meni hyvin, vaikka mentiin ilman satulaa molemmat. Käytiin pellollakin laukkailemassa ja voi vitsi se on nautintoa!  Papastakin huomaa kun se nauttii laukata pellolla..
 Katjakin totesi, että Osku on tosi paljon parempi ja kivempi ratsastaa nyt kun esim. 4 kk sitten! Ihana kuulla, että muutkin huomaa muutoksen parempaan. Nyt toivotaan vaan, että mennään vielä lisää paremmaksi tuon ponin kanssa.

Matkaan lähtö



Tälle viikolle on paljon suunnitelmia Oskun varalle. Toivottavasti kaikki onnistuu edes jotenkin. Perjantaina ja lauantaina on molempina päiviä Heidin tunnit. Sunnuntaina hepat taas lomailee kun minulla on sukulaiskahvit, kun on syntymäpäivät ensi viikolla. Tarkoitus olisi myös ehkä päästä hyppäämään keskiviikkona tai tostaina, mutta se varmaan siirtyy ensi viikolle, ettei tule liian rankka viikko. Ei kai tässä muuta kerrottavaa ole tällä kertaa. Jospa ensi postaukseen saisi uutta kuvamateriaalia!

Tämä kuva on siltä ajalta kun aloin käymään, varmaan toinen kerta kun kiipesin Oskun selkään

2 kommenttia:

  1. Me kun muutetaan pellinkiin tän kuun lopussa, niin pääsen kuvaamaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi vähäkö siistii! siis et pääset kuvaamaan! (: Jos sit sais useemmin kuvia tännekkin päin, nyt saa vaan vklp kun Reijo on kotona.

      Poista