perjantai 20. helmikuuta 2015

20 lukijan raja rikki ja ensimmäinen kosketus hiihtoratsastukseen

Huomasin, että 20 lukijan raja on mennyt rikki! Mietin pitäisikö tehdä joku erikoispostaus sen kunniaksi tai järjestää arvonta yms? Ideoita otetaan vastaan! Rohkeasti ehdottelemaan niin katsotaan jos keksitään jotain!





Mutta sitten otsikon toiseen osioon. Tosiaan käytiin ihka ekaa kertaa hiihtoratsastamassa Oskun ja Katjankanssa! Mulle ja Oskulle se ainakin oli ihka eka kerta, Katjasta en ole varma. Osku käyttäytyi hyvin ja huomasi heti, että se on opetettu kärryille joskus, tuli niin hienosti muistista se vetäminen. Siinä Osku tuppasi kiukkuilla kun vaihdettiin ratsastajaa ja Oskun piti seistä paikoillaan kun toinen laittoi suksia. Toki siihen vaikutti myös varmasti se, että Osku oli ekaa kertaa moneen kuukauteen maastossa ilman Pappaa. Siksipä laukkaakin pystyi ottamaaan vain pois kotoolta, kotiin päin laukatessa koitti lähteä käsistä.
Katja onnistui hyvin pysymäänkin pystyssä, minä en sitten pysynytkään. Hiihtojen jälkeen Katja hetken viel ravaili ja laukkaili Oskulla maastossa ihan itsekseen ja sitten Oskun kanssa vedettiin se suksilla kotio. Kuvattiin lopussa myös pieni video kun huomattiin, että Osku juoksee kun minä juoksen. Lopuksi oli pakko vielä kokeilla pysähtyykö se kohdalle ja kyllähän se pysähtyi :D Katjalla oli varmasti oikein kivaa selässä kun yhtäkkiä poni lähteekin juoksemaan ja yhtä nopeasti pysähtyy.. :D
 Mutta ehkä kuvat ja kuvatekstit kertoo enemmän! :

Ensin Katja tuli kävellen perässä

Sitten säätöä suksien kanssa

Ja sitten menoks!

Poni lähti käsistä ja Katja kaatui, hupsis.. :D




Sitten mun vuoro kokeilla...

Ja se meni näin hyvin

Ja näin....

Ja näin...

Ja hetki pystyssäkin pysyttiin!


Katja ja Osku kahestaan

Tässä Katja alkoi pidättämään...

Täällä poni pysähtyi.. :D Matkaa oli varmaan 50-70 m

Hikinen ja tyytyväinen ponski!


4 kommenttia:

  1. Moikka! Oon nyt kattellu parikertaa sun blogia ja se vaikuttaa ihan kivalta! Hauskaa että joku muukin on päättänyt kasvattaa/pitää pitkän harjan vuoniksella! Mulla on ittellä 14v vuono tamma jolla on myös pitkä harja♥ Ja nyt päätin liittyä sun blogin lukiaks☺ Haluisikko käyä katoo mun blogin? Sen osote on. http://adiliini.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi! Kiitos, että tykkäät blogista! (: Joo se on kyllä ihan ehdotonta, että näillä pidetään pitkä harja, mukavaa, että muutkin antaa kasvaa, se on kivan näköistä!
      Käyn toki kurkaamassa(:

      Poista
  2. Näyttää että teillä oli ainakin vauhdikas reissu, mutta taisi olla aika hauskaakin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vauhtia tosiaan riitti! Mutta oli meillä hauskaakin! (: Kaikki vaan yhtä hymyä siellä oltiin(: Tämä todellakin lisätään talvisin meijän liikutuslistaan!

      Poista