lauantai 18. huhtikuuta 2015

Blogin tauoista

Tämä blogi on nyt pidempään ollut siten, että ensin pieni tauko sitten yksi postaus, sitten taas taukoa. Tahalleen en sitä tee, vaan yksinkertaisesti usein ei vaan aika riitä kirjoittamaan. Tai kenttä ja muut pohjat niin huonona, ettei pääse tekemään mitään, jolloin ei myöskään ole oikeen järkeä kirjoittaa kun ei ole kerrottavaa.
Nyt pohjat on kunnossa ja voisi treenata hyvin ja tarpeeksi, mutta mä olen satuttanut selkäni jotenkin, varmaan joku lihasvenähdys. Ja sen takia Oskua joudun nyt vain juoksuttamaan, irtojuoksuttamaan ja maastakäsittelemään. Eikä se ole kivaa joka päivä kirjoittaa ihan samoja juttuja ja kuvat aina melkein täysin samanlaisia. Varmaan tässä joku päivä raahaan kameran tallille ja teen yhden postauksen ihan vaan siitä juoksuttamisesta ja muusta. Tuleepahan ainakin taas yksi postaus ja sitten taukoa :D
Toivon, että ymmärrätte tämän taukoilun ja jaksatte odottaa vähän, että päästään taas kunnolla liikkumaan ja treenaamaan ja siinä samalla kirjoittelemaan tänne enemmän!

Hyvää kevättä kaikille ihanaisille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti