sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Notkea poni tuloillaan, ainakin toivottavasti

Heidi kävi tosiaan ratsastamassa Oskun  perjantaina. Selvisi ainakin miksi Osku on niin jäykkä ja omituinen laukassa vasempaan kierrokseen. Heidi sanoi,että se heittää perää sisään, eli luultavasti joku jumi siellä joka kiristää laukassa ja saa perän sisälle. Hierojasta olisi nyt apua, mutta ponit asuvat pihatossa eikä voi loimittaa kun ei loimet pysyisi ehjänä. Hieronnan jälkeen kuitenkin pitäisi pysyä lämpimässä. Kesällä se on helppoa kun jättää vaan ulos niin se riittää kun on todella lämmin.

 Heidi teki tosi paljon käynnissä ja ravissa asetteluja ja taivutuksia erilaisten kiemuroiden ja volttien yms avulla. Osku parani loppua kohden jo taas vetreämmäksi käynnissä ja ravissa. Laukassa se edelleen on tönkkö, mutta Heidi tulee joku päivä uudestaan ratsastamaan Oskun keskittyen enemmän laukkaan. Josko silloin saisi laukkaakin paremmaksi ja sitten voidaan Oskun kanssa muita juttuja.
Nyt keskitytään enimmäkseen taivutteluun ja muuhun sellaiseen käynnissä ja ravissa. Laukat otan varmaan liinassa ja maastoillessa enimmäkseen.

Lauantaina ensin juoksutin Oskun hyvin liinassa kamat selässä, sitten pomppasin selkään ja tein käynnissä paljon erilaisia taivutuksia yms. Kamera ei ole tullut nyt mukaan kumpanakaan päivänä eikä edes tänään ollut ratsastuskamoja. Reijo kuvasi kuitenkin meistä pienen videon puhelimella jossa vaan asettelen ja taivuttelen joka suuntaan ihan ilman mitään tarkkaa tehtävää. Ja asettelu ja taivuttelu on todella ns. ylitaivuttelua ja asettelua. Teksti jäi nyt aika lyhyeksi, muttei ole ihmeempiä kerrottaviakaan.  Tässä tämä pieni video pätkä ja tästä löytyy linkki siihen. Video ei ole kovin hyvälaatuinen, mutta parempaa ei nyt ole, enkä halua jättää postausta ilman mitään kuvia/videoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti