maanantai 28. syyskuuta 2015

Nellin ensimmäinen kerta Oskulla!


 Sunnuntaina Taru ja Nelli tuli taas tallille. Nelliä vähän jännitti kun oli edellisenä päivänä tippunut toisella tallilla joltain hepalta. Hienosti Nelli kuitenkin yritti kovasti ja ensimmäisten ravien jälkeen jännitys oli hävinnyt taivaan tuuliin ja Nellin naamalta paistoi sama aurinkoinen ilme kun aina Papan selässä. Nelli harjoitteli taas pysähdyksiä ja voltteja. Ravia Nelli tuli vaan kenttää ympäri ja saikin ekaa kertaa Papan ravaamaan pidempää matkaa ihan yksin! Loppukäynnit Nelli meni taas ilman satulaa ja sanoikin, että tällä kertaa peppuun ei sattunut kun oli itse rentona.

"Vooi ku vhäsyttäsh!"



Nellin ratsasteluiden jälkeen päästettiin molemmat ponit kentälle vapaana vähän kirmaamaan, ja vauhtia kyllä riitti. Ihme kyllä myös Papalla vaikka sitä oli juuri tunti ratsastettu. Hetken kun ponit oli kirmanneet niin Reijo haki minulle ohjat jotka kiinnitin Oskun riimuun ja tein vähän raviverkkaa Oskulla pelkällä riimulla ja ohjilla. Sillä aikaa Reijo talutti Pappaa ja Nelliä. Papalla oli siis vaan riimu päässä niin siksi Reijo oli taluttamassa. Ja tottakai kun oli taluttaja niin piti kaikki ilo ottaa irti, milloin Nelli oli väärinpäin selässä, milloin kädet sivuilla tasapainottelemassa..
Lopuksi Nelli suostui vielä Oskunkin paljaaseen selkään! Oskun selässä Nelli ei ole ollut ikinä. Rohkeasti sinne vaan ja Nelli olikin sitä mieltä, että Oskulla on pehmeämpi askellus.

Pakko olla ylpeä Nellistä kun alussa selvästi jännitti tosi paljon, olin melkeen varma ettei edes nouse selkään. Väärässä olin, pelko hävisi niin äkkiä ja tilalle tuli ihan uutta rohkeutta ja halua kokeilla uusia asioita!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti