sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Muutosten tuulet puhaltavat

Hurja ajatella, että ollaan jo joulukuussa! Ei ole oikein kovin talvinen sää. Vettä sataa ja eilenkin oli seitsemän astetta lämmintä.. Ponit on nyt n. 2-3 viikkoa olleet pelkällä kävelytyksellä ja maastakäsin ollaan pihalla jotain harjoituksia Oskun kanssa tehty. Kenttää ei ole voinut käyttää, eikä voi vielläkään. Ja ponit on niin energisiä ja höpöjä, että jos maastoon lähtisi niin veikkaisin, että ratsastajat lähtisivät ambulanssilla sieltä pois.. Osku taluttaessakin saa ihme kohtauksia, ja saattaa yhtäkkiä säikähtää jotain ihan olematonta ja sitten joko lähtee juoksemaan tai hyppii kun hullu. Pappa sen sijaan koittaa repiä, itseään irti talutuksesta ja jyrää päälle jos ei ole tarkkana. Hevosten toisilta omistajilta se oli maastossa päässytkin irti ja juossut kotiin.. :D Onneksi sille ei sattunut mitään kotimatkalla ja ihmisetkin selvisi ehjin nahoin. Nyt vaan odotetaan, että kenttää voi käyttää ja ensin muutama päivänä päästää ponit sinne vaan juoksemaan ja sitten miettii treenejä. Alle laitan muutaman kuvan viime vuodelta, about samoihin aikoihin otettuja. Päivämäärät löytyy kuvateksteinä. Toivoa vielä on, kumpa nyt tulisi vaan lumi joka myös pysyisi.
Tältä näytti 30.11.2014
Ja  tältä 14.12.2014

Nyt kuitenkin niihin muutoksiin, jotka eivät kylläkään hevosia koske vaan minun elämääni!
Perjantaina tosiaan Reijon kanssa saadaan avaimet meidän ihkaensimmäiseen yhteiseen kotiin!
Aloitetaan muutto heti aamusta, jotta se olisi iltaan mennessä sillä mallilla, että kaikki tavarat on jo kannettuna sisälle omille paikoilleen. Tai ainakin, että kaikki isot huonekalut yms olisi omilla paikoillaan. Pahvilaatikoiden  sisältöä ehtii purkaa kaappeihin myöhemminkin muina päivinä. Siihen on myös syy minkä takia huonekalut pitää olla perjantaina paikoillaan, että se näyttää ja tuntuu kodilta. Me nimittäin lauantaina lähdetään hakemaan koiranpentua kotiin! <3 Käydään hakemassa sekarotuinen narttupentu Etelä-Savosta kotiin. Pennussa on ainakin labradorinnoutajaa, saksanpaimenkoiraa ja hovawartia emän puolelta. Isä on rescue koira, mutta siitäkin on veikattu, että olisi saksanpaimenkoiraa ja labradorinnoutajaa. 100% varmuutta ei siis ole pennun roduista, mutta ihan koiran kokoinen siitä pitäisi kuitenkin kasvaa. Nimeä en paljasta vielä koska on aina pieni mahdollisuus, että se muuttuu kun haemme koiran kotiin. 
Nyt innolla odotetaan jo tulevaa! Vähän kyllä myös jännitetään tulevaa sillä torstaina on Ässän kastraatio,nyt peukut ja varpaat ristiin, että leikkaus menee hyvin eikä tulisi myöskään mitään tulehtumisia tai muitakaan ongelmia leikkauksen jälkeen. Toivotaan, että Ässä paranee nopeasti ja hyvin.



 Mutta nyt ensi kertaan! Seuraava postaus käsittelee joko pennun esittelyä tai sitten jotain hevosiin liittyvää jos kamera tarttuu mukaan tallille joku päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti