lauantai 2. tammikuuta 2016

Ensimmäiset treenit vuonna 2016

Ollaan nyt koko viikko Oskunkanssa treenailtu ilman satulaa käynnissä kaikkea ja otettu ravia vaan pitkillä sivuilla ihan vähän. Eihän sitä nyt hullukaan jaksa satulaa pukea käyntitreenin takia ja lisäksi, onhan tollainen pörröinen selkä paljon lämpimämpikin kun ulkolämpötiloissa säilytetty satula! Kenttä on siis tosi kova, muttei onneksi jäässä niin siinä voi mennä vaikkei hokkeja olekkaan. Tulepaahan käynnissä treenattua kunnolla väistöjä, avotaivutuksia ja muita. Perjantaina ensimmäistä päivää Reijo oli mukana tallilla niin on vähän kuvamateriaaliakin meidän treeneistä.




Nucakin oli ensimmäistä kertaa silloin kentällä narussa ihmettelemässä kun ratsastin. Eihän se millään siinä olisi malttanut pysyä vaan koitti koko ajan juosta mukaan, muttei pieni tajunnut, että naru ei anna periksi. Nelli kävi myös Papalla ratsastelemassa hetken ilman satulaa kentälä käyntiä. Pappa oli ihan sillä fiiliksellä, että nyt ei jaksa kiinnostaa. Aika nopeasti nekin lopetti, mutta menivät edes vähän sentään.



Uusivuosi ja raketit meni kaikilla elukoilla hyvin. Hepat sai yöllä kl.23 vähän extra heiniä ja ne iloisesti vaan söivät kun pahin paukutus paukkui yläpuolella. Puput ei juurikaan välittäneet ekojen paukkujen jälkeen enään mitään. Nuca ei myöskään sisällä ollessa tai autossa sanonut mitään. Autosta kun käveltiin pois, mulla oli se sylissä niin vähän vaan säikähti ja katsoi taivaalle kun melkein vierestä ammuttiin raketti. Hienosti siis kaikki pärjäsivät, saa olla ylpeä kaikista!


Aivan ihanaa vuotta 2016 kaikille! <3

4 kommenttia:

  1. Ihana tuo 6. kuva! Huippusöpö pentu ihan fiiliksissä heppakaveriin tutustumisesta, ilme oikein tuollainen "8D"

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aikamoinen tapaus! :D Se ei oikeen ymmärrä sitä kokoeroa, voisi vaan leikkiä:D

      Poista
  2. Onneks sen koiran koolla ei hirveästi väliä ole jos heppa on kiltti. Itellä kulki edes mennyt chihu aina tallilla mukana. Maastossa yleensä kuljin, kun kenttä oli niin huono, niin siellä koira meni edellä nätisti (äiti sii talutti koiraa) ja aina jos koira pysähty, niin hevonenkin pysähty. Hevonen kyllä väisti aina koiraa eikä yrittäny tehä mitään. Koira ei kyllä ymmärtäny höplötyksen päälle ollenkaan :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se kuulostaa hyvältä. Meillä on tavotteena että tää Nuca vanhempana sitten voisi lähteä maastoon meidänkanssa silleen että vapaana tassuttelee mukana(: se on helppoa kun tallilla on sileäkarvanen sasanseisoja niin hepat on tottunut koiriin. Ja tää saksalainen kanssa aina on maastossa mukana vapaana. Nätisti aina hepat ollut koirienkanssa onneksi, silti ollaan toki tosi tarkkoja ettei koirat heppojen taakse mene. Etenki Nucapentua kauheesti kiinnostais käyä jaloissa vetelee vuohiskarvoista kun ne on niin kivan pitkät:D huh kun tuli pitkä teksti!

      Poista