tiistai 18. helmikuuta 2014

#044

Heipsulivei! Eilen ja tänään en ole kerennyt tallille ollenkaan, olen vain siivonnut kotona ja pessyt pyykkiä! Nyt loppuviikolle olen ekaa kerta elämässäni tehnyt suunnitelman, että mitä teen tallilla!




Keskiviikko : 

Huomenna eli keskiviikkona, menen aamust Agrimarkettiin etsimään Oskulle satulavyötä,nyt kun on  satula. Sen jälkeen haetaan Jenny  ja mennään tallille. Mennään Jennyn kanssa maastoon käppäilemään ja vähän ravailemaan jos on sopivia alustoja siihen. Mennään molemmat satulalla jos löydän vyön, jos en niin minä menen ilman.

Torstai:

Torstaina annan Oskulle vapaapäivän. Kun sehän menee, että 4v  treenaa 4 krt vkossa, niin pitää antaa torstai vapaaksi.  Ajattelin, että tekisin papankanssa kentällä töitä jos se ei ole ihan kamalassa kunnossa. Jos on niin kokeilen mennä pihalla. Jotain kumminkin teen papankanssa.
Torstaina menen lisäksi Katjalle yöksi

Perjantai:

Perjantaina aamusta koitetaan päästä Katjankanssa tallille jos on bensaa. Perjantai on taas maastopäivä. Toivottavasti kunnon päästelymaasto, mutta sitä ei tiedä ennen kuin silloin, että missä kunnossa pohjat ovat.

Lauantai:

Lauantaina ajattelin tehdä Oskunkanssa maastakäsin juttuja. Irtojuoksuttamaan/juoksuttamaan ei varmaan pysty kun kenttä on huono mutta tehdään kaikkea muuta jännää maastakäsin. Lauantain pappa saa vapaaksi.

Sunnuntai:

Sunnuntaina mulla ja Oskulla on taas Millan pitämä tunti, saa nähdä mitä siitä tulee jos kenttä on yhtä huono kun viime viikolla. En ole vielä päättänyt mitä papankanssa teen sunnuntaina, vai teenkö mitään. Onko kellään ehdotuksia mitä papankanssa tekisin ? (:




Pyrin joka päivältä laittamaan postausta, mutta kuvia ei välttämättä niin paljoa tule ku en saa ketään kuvaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti