lauantai 22. helmikuuta 2014

Suunnitelmat muuttuivat.

Markku tuli hakemaa minut aamulla 11 aikaan tallille. Reijo kun tulee vasta tänään illalla kotiin ja isä lähti mökille. Suunnitelmissa oli tänään tehdä molempien kanssa maastakäsin hommia. Kun lähdin tallille niin ei satanut ollenkaan niin en laittanut vettä pitäviä vaatteita päälle. Oltiin puolessa välissä matkaa ja alkoi satamaan ihan kunnolla, eikä loppua näkynyt.

Tallille päästyämme totesin, että aloitan nyt siivoamaan varustehuonetta jos sade vaikka loppuisikin.  Siirtelin kaikki tavarat paikoiltaan, että sain harjattua joka paikasta. Sain varustehuoneen siivotuksi  puoli yhteen mennessä. Sade ei ollut vieläkään loppunut joten päätin putsata hevosten harjat. Niiden putsaamisessa ei mennyt kauaa ja ne oli putsattu jo yhden aikoihin.  Kenttäkin oli ihan vettä vain ja veden alla peilijäätä. Eli ei yhtään hyvä..



Sitten istuskelin ja ihmettelin hetken varustehuoneessa kunnes Tuula tuli hakemaan puita ja pyysi minut taloon sisälle. Turhahan se on ulkona yksin seistä ja en sateeseen viitsinyt mennä kun Markku toi minut kotiinkin. Enkä halua toisten autoja sotkea olemalla siellä ihan litimärkänä ja täynnä kuraroiskeita.

Menin sisälle ja siellä Tuula laittoi juuri laskiaispullia ja leipiä. Vitsi, että oli hyvää! Tuula myös  näytti koneelta kuvia ensimmäisestä kesästä kun hepat tuli niille. Osku oli ihan pieni vauva ja Haraldkin oli aika hoikka! Tässä muutamia kuvia, laatu on huono kun otin puhelimella tietokoneen näytöstä kuvat kun ei ollut mitään siirtopiuhoja mukana!


Osku oli siihe aikaan vapaana metsälenkeillä




Kello lähestyi kahta ja alkoi olla aika lähteä, niimpä menin kantamaan hevosille vettä ja annoin heinät. Otin vielä uuden paalin sisään ennen lähtöä, ettei Markun tarvitse illalla ottaa.




Kotiin tullessa oli Niilo heti tulossa vastaan ovelle, mutta olin nopeampi ja ehdin sen luo ennen kuin ehti häkin päältä pois! Nyt lämmittämään saunaa ja pyykit koneeseen. Kohta Reijokin tulee kotiin (:
Saa nähdä mitä Milla huomiseksi keksii kun kenttä on noin huonona..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti