perjantai 21. helmikuuta 2014

Yökyläilyä ja villit ponit!

Ystävyys.. Mitä se on? Voisin veikata, että jokaisella on oma päätelmä siitä mitä on ystävyys.
Minulle ystävyys tarkoittaa luottamusta, toisen tuntemista, välittämistä, sekoilua ja kun voi vaan olla oma itsensä! Tärkeintä on, että voi olla oma itsensä ja luottaa toiseen 100%!

Blogissa on monet kerrat esiintynyt Katja, usein maastokaverina tai hyppäämässä Oskulla jne.
Katjan olen tuntenut ala-asteen toiselta tai kolmannelta luokalta asti. Oltiin siihen aikaan kuin paita ja peppu. Aina yhdessä ja tehtiin kaikkea tosi tyhmää! Milloin oltiin reisiin asti syvässä lätäkössä pomppimassa ja milloin löydettiin itsemme ruohikolta kontillaan repimässä ruohoa ja leikkimässä hevosia! :D Ne ajat oli kultaisia ja onneksi muistot on ikuisia!

Kun Katjalla alkoi ylä-aste niin alettiin erkanemaan ja meni varmaan 3-4 vuotta, että moikattiin vain kun nähtiin, ei muuta. Oltiin samassa koulussakin, mutta jotenkin se juttu vain jäi. Nyt viime syksynä löydettiin taas toisemme  kun pyysin Katjaa ratsastamaan papalla ja Oskulla. Sen jälkeen ollaan käyty paljon yhdessä tallilla.

Eilen menin Katjalle yöksi, viimeksi olin Katjan luona yötä n. 4-5 vuotta sitten! Ei sitä edes huomannut, että siitä on niin pitkä aika. Molemmat oli täysin omia itsejään ja pidettiin hauskaa. Se on niin vapauttava tunne kun huomaa, että toinenkin on ihan oma itsensä eikä mikää tunnu kiusalliselta! Jokainen mielestäni tarvitsee ystäviä joiden kanssa voi tehdä mitä vaan, joille voi sanoa mitä vaan tuntematta pienintäkään häpeää! Hyvä ystävä ei tuomitse sinua mistään ja hyvän ystävän kanssa kaikki on helpompaa!



Katjan luona eilen ei tehty kauheesti mitään, jillailtiin ja hölmöiltiin ! :D Tänään aampäivästä siivottiin hevosten laidun, annettiin heinää ja laitettiin loimet päälle. Kuvailin myös aika paljon Katjan ja hänen perheen eläimiä! Ja Poksu on Katjan ja heidän jonkun tutun hevonen, mutta asustelee Henkan kaverina! Tässä kuvia niistä :
Viivi

Katja&Viivi

Fike "Rico"

Perfect Balance "Henkka"

Good Pocket "Poksu"

Dollydane's isle of hope "Rasmus"



Viimein heppa-asiaan! Mentiin siis Katjan kanssa heti aamusta tallille papan ja Oskun luo, että keritään kahdeksi takaisin katsomaan Suomi-Ruotsi peliä! Mentiin maastoon, Katja Oskulla ja minä papalla. Molemmat oli tosi virkeitä, vähän harmitti kun ei ollut sitä sulaa kohtaa enään! Ravailtiin aika paljon ja uskallettiin myös laukata jonkin verran! Tänään taas koitin kuvailla videota, jopa laukasta! Siitä ei kyllä mitään tullut kun Osku sinkoili edellä minne sattuu, pappa lähti käsistä niin piti ottaa molemmat ohjat käteen niin kuvailin vain jotain puita!  Mentiin järvelle päin,  laukattiin tosi paljon meno matkalla ja pappakin oli ihan tosi tosi energinen eikä malttanut kävellä vaikka annnoin pitkät ohjat!



Ollaan nyt kauan jo oltu siten maastossa, että Osku menee edellä. Tänään Katja jättäytyi meidän taakse ja heti alkoi Osku pukittelemaan etenkin laukassa. Se ei ole nyt varmaan 2-3 kuukauteen pukittanut maastossa ollenkaan. Sitä selvästi ärsytti olla takana! Toki uskon, että kaikki muut pukit ja sinkoilut mitä laukassa tuli, oli pelkästä ilosta kun pääsi juoksemaan kunnolla ylämäkiä! Tässä alla epätoivoinen yritys kuvata laukkapätkää! Ja sanon nyt tässä vaiheessa, että pahoittelen kielen käyttöä taas näissä joissakin videoissa!






Tuon villin laukkapätkän jälkeen otettiin hetki rauhallisemmin. Käveltiin ja otettiin ravia ihan pieniä pätkiä.  Polku alkoi lähentyä loppuaan ja siellä oli se tukki edelleen maassa. Toisin sanoen päästiin vähä pomppimaankin heppojenkanssa. En saanut Katjan ja Oskun ensimmäistä hyppyä videolle, mutta se oli Oskulta taas kunnon kenguruloikka! Katja ei halunnut, esiintyä videossa jos Osku hyppäisi taas samalla tavalla joten minä hyppäsin ensin Oskulla ja Katja kuvasi. Sen jälkeen hyppäsin papalla siten, että Katja kuvasi! Molemmat hyppäsi tosi mallikkaasti! Jopa pappa joka yleensä löntystelee vain esteiden yli! Jes (:









Käytiin taas kävelemässä loppukäynnit siellä metsäreitillä minkä Jennyn kanssa löysin! Oltiin Katjan kanssa vain laiskoja ja ei jaksettu mennä samaa reittiä takaisin niin mentiin pellon poikki katsomaan jos menisi tie jossain. Ei siellä mennyt mitään tietä minnekkään niin mentiin sitten sen itse tehdyn puusillan yli! Huh aikamoinen riski taluttaa hevoset siitä, mutta onneksi mitään ei päästy. Sillan jälkeen enään yhden pellon läpi niin oltiin kotona!
Possu junassa kotiin!


Toivottavasti edes joku jaksoi lukea tämän loppuun kun tuli aika pitkä, eikä kauhesti kuva materiaalia! Huomenna Markku tulee hakemaan, mut tallille aamupäivästä ja aion tehdä molempien kanssa maastakäsin juttuja! (: Kentästä riippuu vähän, että mitä teen. Huomennakaan ei kauhesti varmaan kuvia tule kun olen yksin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti