sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Vihdoin takaisin satulassa!

Nyt pääsin vihdoin perjantaina kipuamaan satulaan ja menemään kentälle. Papalla tosin, mutta silti. Kamerakin on ollut  mukana, mutta on niin synkkää, että kuvat on aika huonolaatuisia. Kenttä on nyt vähän kostea, mutta silti käyttö kunnossa. Hepat on nyt lomaillu niin paljon, että toivon kentän pysyvän nyt hyvänä. Pääsisi takaisin siihen normaaliin arkeen. Menin Papalla kentällä kaikki askellajit läpi rennosti, en vaatinut siltä oikein mitään, niinkun en oikeastaan koskaan. Papalla oli virtaa, mutta se loppui lyhyeen kun kunto loppui.





Kyllä huomasi itseltäkin kunnon  olevan paljon huonompi, etenkin kun Pappaa pitää aika hyvin ratsastaa eteen, että se pysyy liikkeessä. Pappa tykkkää ottaa sellaisia pieniä pyrähdyksiä reippaammin ja sitten alkaa taas matelemaan. Joka tapauksessa molemmat selvittiin, eikä Papalle tullut ees hiki kun en ratsastanut puolta tuntia pidempään. Ja käveltiin  pitkät alku ja loppu käynnit.




Perjantai iltana ja yönä sitten satoi taas pikku  tihkua koko yön. Lauantaina aamupäivästä tallille mennessä, kenttä oli taas mennyt vähän huonommaksi, muttei kumminkaan käyttökelvottomaksi. Se oli pehmeä, mutta silti käyttö kunnossa. Tarkoitus oli juoksuttaa Oskua liinassa ja käväistä sen jälkeen vähän selässä. Mutta siitä ei tullut sitten mitään kun se ontui oikeaa etujalkaa. Luultavasti kaviot edelleen kipeenä kun eivät ole kasvaneet tarpeeksi. Kumpa ne nyt kasvaisi niin saisi kengät jalkaan ja tästä kokemuksesta oppineena voipi olla, että joutuu Osku olemaan kengällisenä vuoden ympäri.



Pappaa en viitsinyt liikuttaa lauantaina kun perjantaina sillä ratsastin ja tänään, sunnuntaina, serkkuni Nelli tuli taas ratsastelemaan Papalla. Pappa käyttäytyi hyvin vaikkakin laiskasti ja Nellilläkin oli kivaa(: Kenttä oli tänään oikeastaan tosi hyvänä! Kun ollut nyt kuivempaa eilinen päivä ja yö ja pikku pakkanen niin kenttä oli aika hyvänä.





Osku ei tänään enään mun silmään  ontunut mitään jalkaa ja sai tarhassa yksinään kamalia hepuleita niin ajattelin, että jos sen päästää kentälle yksinään juoksemaan niin se menee sitten miten itse pystyy ja kykenee.








Otin Oskun jo kentälle talutukseen kun Nelli vielä ratsasteli Papalla. Osku sai kaameita hepuleita jo kentän nähtyään ja sitten ravaili ja pomppi ja pukitteli siinä kun taluttelin sitä kentällä, että lihakset lämpenee hiukan edes. Päästin sen sitten irti kun Nelli lähti kentältä Papan kanssa. Ja sitten ekana piehtaroimaan ja sitten lähti! Naapurin hepatkin villiintyi ja toinen taisi rikkoa oman juoma ämpärinsä. Mutta tässä tilanteessa kuvat kertoo enemmän kun sanat joten siirrytään kuvien pariin.









Tässä vielä muutama kuva Lumosta kun koitettiin siitä ottaa hyvää seisotuskuvaa jonkin aikaa sitten. Aina ei voi onnistua, etenkään pienten karvaisten ötököiden kanssa!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti