sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Lumiset maisemat ja pientä juoksua pihalla.

Vihdoin tänne Porvooseen on saatu lunta, ainakin toistaiseksi. Ponit on edelleen lomailleet kun ei ole kenkiä saatu vielä. Meidän kengittäjä on ilmeisesti ollut todella kiireinen. Ehkä ne ensi viikolla jo saisi kengät jalkoihin.
Tänään otin ponit harjauksen jälkeen vuorotellen pihalle juoksentelemaan. Oli pakko laittaa molemmille ns. oriketju turvan päältä ja siihen liina kiinni. Ei olisi meinaan ensimmäinen kerta kun ponit vetelee mua perässään kun perunasäkkiä. Niillä on sikana voimaa ja  nyt kun ovat energisiä niin käyttävätkin sitä hyppimällä ja pomppimalla ja kas kummaa kohta olen jo maasssa kun poni lähtee  vetämään jos ei ole ketjua.



Likainen poni..

Toinen ei ihan niin likainen.




Otin ensin Papan, tarkoituksena oli ihan vaan kävelyttää, joten ensiksi oli vaan naru ja riimu, mutta se ponski alkoi itsekseen ravailemaan  ja hyppimään ja pomppimaan. Silloin totesin turvallisemmaksi ottaa ketjun ja liinan. Osku ei niinkään näyttänyt pomppuja tai muita ihmeellisyyksiä, se vaan ravasi omaa tahtiaan narussa kiinni pihalla.
Lumokin kävi poneja moikkaamassa, mutta sen mielestä ponit oli nyt toosi pelottavia joten se tyytyi haukkumaan piiiitkän matkan päästä.

Papalla iski nälkä niin meni syömään heinää vajasta  

Jaaaa tämän kuvan jälkeen tuli ketju ja liina..


Iso paha pelottava koira, ainakin omasta mielestään.



Reijo tosiaan kotiutuu ensi viikon torstaina joten sitten ehkä blogikin herää eloon taas kun saan kyydit tallille ja kuvaajankin. Lisäksi alkaa vielä lomakin perjantaina ja se jatkuu tammikuun alkuun asti!  Jos vaikka lomalla saataisiin aikaiseksi tehdä jotain vähän erikoisempaa heppojen kanssa.



Komea poika! Vaikkakin likainen..


Auto kiinnosti, ei edes huomannut koiraa kopassa :D


2 kommenttia:

  1. Hejsan (: Ootko koskaan miettiny noita kenkäbootseja kenkien tilalle? Itse olen muutamalla hevosella sellaisilla ratsastanu ja hyvin on toiminu. (: --> http://www.vainikanaitta.fi/tuotteet.html?id=8/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On niitäkin mietitty mutta päädyttiin kuitenkin ainakin nyt ensin kokeilemaan miten lähtee sujumaan kenkien kanssa. Harmillista että joutuu nyt jotain sinne jalkoihin laittamaan kun tähän menessä viime talvi oli ensimmäinen kerta kun hepoilla kengät jaloissa. Osku onnistuu tarhassakin kuluttamaan kavioitaan joten siinäkin mielessä kengät on Oskulle paremmat ainakin nyt tällä hetkellä (:

      Poista