maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pikainen kuulumispostaus+paljon kuvia ja pieni video

Mulla on ollut kauhea kiire niin en ole kerinnyt blogin puolelle kirjoittelemaan oikeastaan mitään.
Pappa syö taas  ihan normaalisti, juo normaalisti ja on lihonutkin taas takaisin normaaleihin mittoihin. Ei siitä edes huomaisi että muutama viikko sitten se oli kokonaan syömättä. Nyt vaan toivotaan, ettei kyse ollut mistään vakavasta ja Pappa pitää meille seuraa vielä pitkään.


Oskun kanssa ollaan treenattu vähän pohjien mukaan. Maastoiltu jonkun verran kahdestaan, ja se sujuu jo aika hyvin jos ponilla ei ole turhaa pöllöenergiaa. Lauantaina otin Oskun kentälle liinassa ja juoksuttelin hetken jonka jälkeen tehtiin muutamia maasta käsin juttuja. Päästin lopuksi vielä sen irtona kentälle tuulettamaan ja keksin laittaa esteenkin pitkälle sivulle niin se tuli sitten sitä muutaman kerran.









Mitä tää poni tekee..? :D





Video kannattaa katsoa youtuben puolelta linkin avulla, tulee edes vähän parempi laatu!



Sitten Reijo kävelytti Oskua kentällä ja minä hain Papan siihen. Tarkoitus oli viedä Osku tarhaan ja jättää Pappa kentälle irtona, mutta suunnitelmiin tuli muutos ja jätettiinkin molemmat kentälle. Siellä ne yhdessä tappeli ja leikki ja juoksi. Pappakin sai välillä kunnon hepuleita ja lähti ihan täysiä. Lopuksi vielä kävelytettiin molemmat oikein hyvin ja pitkään.












Eilen serkkuni oli taas ratsastamassa Papalla ja Pappa kyllä jaksoi testailla josko ei tarttisi tehdä töitä! Laitoin Nellin tekemään pysähdykset kolmelle sivulle ja voltti yhdelle renkaiden avulla. Lisäksi joka kulmassa oli rengas joka piti kiertää ulkopuolelta. Ravissa piti jatkaa tehtävää siten, että tehdään se voltti, mutta Pappa päätti taas laiskotella eikä suostunut ravaamaan niinpä minä otin sen naruun ja juostiin sitten yhessä vaan kenttää ympäri molempiin suuntiin. Ja lopuksi Nelli sai muutaman pätkän itsekseenkin!





Sen jälkeen ratsastin Oskun kentällä ja otin  muutaman hypyn molempiin suuntiin, että serkkuni näkisi kun joku hyppää esteitä. Alkuverkoissa käytin samaa tehtävää kun Nellillä oli, mutta tein joka sivulle voltit käynnissä ja ravissa molempiin suuntiin. Ja laukat molempiin suuntiin isolla ympyrällä.
Hypyt sujui ihan hyvin ja Osku oli muutenkin ihan ok ratsastaa, jos ei oteta lukuun sitä kun se näki kissan, sai hepulin ja se jatkui joka kierroksella samassa kulmassa, vaikka kissa oli jo poissa.
Lisäksi tuntuu, että Oskulla vasen laukka on nykyään huonompi kuin oikea! Oikeaan kierrokseen isolla ympyrällä laukka ei ole niin paha, vähän reipas, eikä kauheasti vielä säädeltävissä, mutta muuten ok. Vasempaan taas Osku kaatuu sisälle tosi paljon, enkä meinaa apuja saada läpi ollenkaan, se vaan tulee sisäpohkeesta läpi ja pienentää ympyrää.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti