sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Ihan tavallinen päivä








Päätin osallistua pitkästä aikaa blogitallin haasteeseen. Ohjeet löytyy täältä.


11.16 Herätyskello soi ja herättää minut. Pitkästä aikaa sain nukkua ja nukuinkin näin pitkään. En millään jaksaisi herätä vielä. Haluaisin vain käpertyä Reijon viereen kun se siinä yövuoron jälkeen tuhisee. Ajatukset kuitenkin seilailevat jo tallilla hevosten luona.

11.30 Pakotan itseni suihkuun jonka jälkeen alan laittamaan itseäni valmiiksi. Olen valmiina jo paljon ennen kun pitää lähteä. Haukkaan vähän aamupalaksi leipää ja mehua.

12.35 Hyppään auton rattiin ja lähden ajamaan Taidetehtaalle katsomaan kaverini tanssiesitystä. Onneksi lähdin ajoissa, sillä ajelin ihan ajatuksissani ensin tallille päin. Onneksi virhe oli helppo korjata kun tajusin sen jo ajoissa.


12.50 Odottelen, että ovet avautuisivat saliin ja pääsisin jo katsomaan tanssia. Lopulta ovet aukeavat ja pääsen katsomoon. Pienen alkusekoilun jälkeen esitykset vihdoin alkavat. Odotan vain kaverini esitystä ja mietin miten hepoilla menee.

 13.30 Vihdoin alkaa kaverini esitys, ensimmäinen esitys mitä todella katson ja haluankin katsoa. Esitys loppui ja taas tuli muita esityksiä. Katselen puhelimesta kelloa ja pääni sisällä olen jo tallilla nojailemassa Oskun pehmeään kylkeen. Loput esitykset menevät minulta täysin ohi, en muista niistä yhtäkään.

14.30 Olen jo matkalla kotiin vaihtamaan vaatetta, esitykset venähti pidemmäksi kuin odotin. Luulin olevani tähän aikaan jo tallilla.


15.02 Vihdoin aika lähteä hakemaan Jenny ja ajella tallille, päivän kohokohta. Päivä ei voisi olla parempi kuin tänään. Hyvä sää, paras kaveri ja ponit!

15.25-17.15 Tallilla. Harjattiin ensin hepat hyvin, minä Oskun ja Jenny Papan. Pappa nukahti kun Jenny harjaili sitä. Lähdettiin Oskun kanssa jo liinassa kentälle, Jenny jäi harjailemaan Papia.
Aloin juoksuttamaan Oskua ja lopuksi päästin sen vielä vapaaksi kentälle juoksemaan.  Jenny kävelytti Oskua loppukäynnit samalla kun haravoin kenttää, kävi Osku myös piehtaroimassakin käyntien aikana. Lopuksi Osku takaisin tarhaan Papan luo ja me mentiin tallin+tarhan siivoamisen jälkeen autotalliin syömään ja kirjoittamaan vihkoon.


17.50 Saavuin kotiin, otin heti tallivaatteet pois ja vaihdoin rennompaa kotivaatetta päälle. Menin sängylle ja otin koneen syliin. Selailin blogeja, mutta ajatukset oli edelleen Oskun luona. Mietin kuinka se iloisena syö siellä Papan kanssa vihreää mahan täydeltä. Ei huoltakaan huomisesta tai mistään muustakaan.

18.40 Päätin uhrautua ja kävellä alakertaan tekemään itselleni ruokaa, tai keittämään riisiä ja lämmittämään valmiiksi tehdyn kanan mikrossa. Söin rauhassa maitolasin kera ruuan lueskellen Aku Ankkaa. Riisien kiehumisen aikoihin oli sopivasti aikaa hengailla koirienkanssa.


19.20 Syötyäni ja koirien kanssa leikkien ja rapsutellen vietetyn hetken jälkeen painun suihkuun. Viileään virkistävään suihkuun. Se teki todella hyvää päästä viileän veden alle kuuman ja kiireisen päivän jälkeen. Mieleni teki jäädä sinne pidemmäksikin aikaa, pakko oli kuitenkin pois tulla.

19.40 Makoilen jo sängyllä syöden muutaman karkin ja selaillen lisää blogeja. Kun kaikki blogit on selattu menen alan kuuntelemaan musiikkia, laitan koneen vaan viereen ja annan musiikin soida ja viedä mukanaan. Ajaudun kuuntelemaan Spiritistä tuttua  You can`t take me - kappaletta. Videon alusta, joka on leffan kohtaus, tulee mieleen Osku kun sitä koittaa saada pois laitumelta. Hymyilen itsekseni kun tajuan kuinka paljon tuossa pienessä videossa on kohtia joista tulee ihan pieni ihana Osku mielee!(: 

20.10 Huomaan tarkemmin lukiessani, että haaste pitää jättää tänään kl.23 mennessä. Hetken tuijottelin ulos ikkunasta kaunista säätä ja vihreää loistoa. Totesin parhaaksi linkata postauksen nyt blogitallin sivuille. Jonka jälkeen aion laittaa tietokoneen pois ja antaa Hevoskuiskaaja- kirjan viedä minut mennessään. Unimaailmaan ehtii myöhemminkin, paljon myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti