sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Meidän viikko kuvin ja pienin selostuksin.

Maanantai oli poneilla vapaa ja saivat kaviot hoidettua ja uudet popot jalkoihin. Itse olin töiden jälkeen äitini ja siskoni kanssa.

Tiistaina oli taas Violan ja Oskun tunti. Osku oli kyllä tosi hieno, mutta Violalla oli mieli jossain muualla niin asiat ei aina mennyt ihan niinkuin piti. Hengissä kaikki selvittiin kumminkin ja kaikki oli edes jollain tasolla tyytyväisiä. Oskukin siitä ainakin tykkäsi kun pääsi takasin syömään ruohoa Papan luokse ratsastuksen jälkeen.




Keskiviikkona ratsastin Oskun itse kentällä. Tarkoituksena mennä ilman jalustimia vähän itselle istunta harjoituksia. No eipä siitä mitään tullut kun poni oli kyllä mukavan liikkuvainen. Ongelmana oli vain keskittymisen puute ja se näkyi siten, että koko ajan poni koitti asettaa itseään ulos ja oikein korvat töttöröllä etsi jotain mitä säikkyä. Parhaiten tämä näkyi toisella pitkällä sivulla, joka on aina välillä Oskulle jännä kun siellä on näkynyt kissoja yms. Ei kylläkään ikinä näin paha, etenkin kun siellä ei varmaan 2 viikkoon ole ollut mitään pelottavaa.. No tein sitten laukkaharjoituksia. Nostoja 4 krt/kierros ja sitten vaan keskiympyrää molempiin suuntiin. Laukat meni ihan ok, vaikka Osku koittikin vaan juosta täysiä eteenpäin.
Tässä kuvassa istunta on aika hyvä,ainakin mun normaaliin verrattuna, jos ei katsetta lasketa!



Torstaina oltiin uudestaan kentällä Oskunkanssa, ihan vaan sen takia jos poni olisi parempi ratsastaa. Edelleen Osku oli säikky ja kyttäili kaikkea ja sitten se keksi sellaisen, että säikähtää aina kun lentää hiekkaa/kivi omasta jalasta kentä reunalle ja sitten heilahtaa ruohotupsut! Mentiin kuitenkin ravissa kavaletteja ja laukassa tultiin yhtä kavalettia. Molemmissa askellajeissa meni tosi hienosti. Annoin lopuksi Oskun vielä laukata reippaasti kenttää ympäri molempiin suuntiin siten, että olin irti satulasta.





Hölmö ponski
Perjantaina oli minun valmistumispäivä. Valmistuin vihdoin, kolmen vuoden jälkeen autoasentajaksi. Päivä meni muita juttuja tehdessä, eli ponit sai olla vapaalla.




Lauantaina ponit oli taas vapallaa, toista päivää putkeen. Tosin eihän se poneja haittaa kun saa aamusta iltaan syödä ruohoa pihalla ;) Ehdittiin lauantaina tehdä Reijon kanssa vaikka mitä! Pyykin pesua, ruokaa, kaupoilla käyntiä yms. Oltiin myös yksitellen pupujen kanssa ulkona! Hertasta ei tosin kuvia ole, kun kamera jäi sisälle kun Hertta oli ulkona.







Sununtai oli irtojuoksutus ja maastakäsittelypäivä. Olin tallilla yksin joten kuvia ei ole kun irtojuoksutuksesta. Oskua sai muutenkin koko ajan patistaa eteenpäin, kun ruoho ja voikukat aidan vieressä oli paljon parempia.  Tehtiin lisäksi voltteja minä ulko puolella ja minä sisäpuolella, pysähdyksiä, peruutuksia, luokse tuloa ja muuta mitä mieleen tuli. Palkintona käytin voikukkia, niitäkään Osku ei saanut kaikesta mitä tehtiin, vaan niistä haastavimmista tehtävistä.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti