tiistai 26. tammikuuta 2016

Rennosti mennään, ei huolta huomisesta

Vihdoin saatiin uusi laturi tietokoneeseen ja nyt pääsee taas bloggailemaan. Mulla on ollut paljon töitä ja muita pakollisia menoja niin heppojen liikuttaja on hoitanut aika hyvin Oskun liikutusta. Toki itsekkin olen käynyt aina kun vaan olen ehtinyt. Viime viikon perjantaina Osku sai vihdoin takajalkoihinkin kengät ja hokit, rauhoitettuna se ei tapellut samalla tavalla vastaan.Energiaa ponilta on löytynyt kun joutunut niin pienellä liikutuksella olemaan kylmien kelien ja kengättömyyden takia. Ja Osku kerää energiaa muutenkin kylmillä ilmoilla. Tämän viikon torstaina päästin ponit kentälle vapaana yhdessä. Kenttää ei ole ikinä aurattu eli siinä on lunta aika paljon eli myös hyvä pito. Ponit veti ihan kauheeta rallia ja tietty mulla ei ollut kameraa mukana kun ajattelin kotona, että ratsastan Oskulla niin en sillon tarvitse kameraa. Koitin puhelimella kuvata vähän videoita, mutta mulla ei toimi puhelimessa takakamera niin jouduin kuvaamaan sillä etukameralla niin laatu on jotain järkyttävää. Meidän Fb-sivuille laitoin yhden videon, tänne en laita sillä on turhaa niiiiin huonolaatuista videota ladata youtubeen ja sitten laittaa vielä tänne.. :D Perjantaina hevosten liikuttaja kävi vähän liikuttelemassa hobusia ja launtaina ne sai ihan vaan lomailla molemmat tarhassa.

Nyt sunnuntaina kuitenkin pitkästä aikaa kipusin itse molempien selkään. Ensin
serkkuni Nelli ratsasti Papalla pihalla hetken käyntiä auratulla alueella, jonka jälkeen minä hetken ravailin Papankanssa ja kahlattiin lumessakin. Oskulla ratsastin hetken pihalla, välillä auratulla ja välillä hangessa. Osku oli iha intopiukeena, mutta ei kauaa menty kun hangessa meneminen on niin rankkaa. Molemmat ponit meni jokatapauksessa hyvin ja olivat innoissaan.






Maanantaina tein molempien heppojen kanssa yksitellen maastakäsin harjoituksia. Treenailtiin kaikkea pysähdyksistä väistöihin, Papalla ei mennyt niin hyvin kun sen kanssa ei ole pahemmin treenattu maastakäsin, mutta Oskun kanssa meni tosi hyvin! Toki Oskun kanssa on nyt kovilla pakkasilla treenattu maastakäsin aika paljonkin. Lopuksi päästin ponit hetkeksi taas kahdestaan kentälle riekkumaan.









 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti