maanantai 18. heinäkuuta 2016

Kolme kuukautta sitten..

..kirjotin tänne viimeksi. Ihan päivälleen kolme kuukautta sitten. Aika menee ihan todella nopeasti. Ei ole ollut mitään intoa kirjotella kun en ole saanut ketään kuvaamaan tallille ja ilman kuvia en tykkää yhtään kirjoittaa. Ollaan Oskun kanssa rennosti vaan höntsäilty millon mitäkin juoksutuksen ja maastoilun väliltä. Pappa on ollut pienellä laidunlomalla kavioita kasvattamassa. Ja Oskukin on nyt kuukauden ainakin ilman kenkiä kasvattamassa ja vahvistamassa kavioita. Papalla yskää jatkunut edelleen ja nyt se on hengittäny todella ns. pinnallisesti. Periaatteessa maha pullistuu ja pienenee hengityksen tahdissa, ei keuhkot.. Muuten se on ihan oma itsensä, ainoastaan se hengitys on sellaista.
Hepat on olleet nyt koko kesän suurennetussa tarhassa päivät ja pikku tarhassa yöt. Eli päivisin saavat tuoretta vedellä aika rauhassa, toki nyt se on jo kunnon nyhtämistä kun ovat syöneet jo lähes kaiken ruohon.
 
Joka tapauksessa tänään kävin tallilla kameran kanssa pyörähtämässä. Ensin siivosin ja pesin vesiastiat ja muuta perus tallihommaa. Sitten harjasin hepat ja hipsin laidunpuolelle kameran kanssa. Oskua oli vaan kovin hankala kuvata aina välillä, kun kävin maahan istumaan tai makaamaan niin se heti käveli siihen parin sentin päähän syömään.. Koita siinä nyt sitten kuvata!


Ai kävit maahan makaamaan? No ootas ni tuun sinne!


Toivottavasti kaikilla on ollut ja tulee vielä olemaan ihana ja rentouttava kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti